Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(152)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(152)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2022

    To jest o wiele lepsze niż kiedykolwiek sobie wyobrażałam. Te zajęcia z tego monitora pasują do Surley lepiej niż inne. Nadal warto zapłacić cenę z sezonem sprzedaży. Jeśli masz wystarczająco dużo z HD po prostu spróbuj tego. Naprawdę dobrze się bawi z przyjaznym okiem mod, i nie zbyt przesadzona jak wiele innych marek. Prosty, ale fantastyczny design, więc atta sposób na 5 gwiazdek. Tylko Hdmi btw, ale nie jest źle. Nie ma adaptera UE tylko USA, ale rozgryzłem to z konwerterem. Naprawdę nie puszyste menu OSD, ale o wiele lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Zakupiony za dostawę z Rosji, model XMMNT238CZ 1A. Pełny zestaw, jest adapter Euro. Dobry monitor w świetnej cenie (z kuponem). Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Wspaniała monique. Istnieje 75Hz (ang.) Brak głośników, tylko wejście HDMI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Otrzymałem swój monitor na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2020

    Naprawdę zadowolony z mojego zakupu, użyłem kuponu do zakupu tego Xiaomi Monitor, jakość jest taka, że pokazują cechy, niezawodny sprzedawca i podobnie sklep, wysyłka trwa tydzień do Hiszpanii, namierzanie było poprawne i sprawdzone przez serwis sklepu, Produkt zawiera adapter do wtyczki azjatyckiej oprócz HDMI

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Byłem przygotowany na długi okres dostawy, aby objąć transport lotniczy z Chin, ale byłem zadowolony z szybszej dostawy niż oczekiwałem, ponieważ przybył 6 dnia mojego zamówienia. Następne trzy punkty czułem, kiedy go używałem. ① Rama monitora (bezel) jest bardzo cienka: Oprawa tego monitora jest bardzo cienka i waży tylko około 4,5 mm. Ma on tylko około 3 jeny monety grubości, więc jest to idealne rozwiązanie dla tych, którzy rozważają podwójny wyświetlacz. ② Sznur rozciąga się z tyłu nogi, aby uzyskać odświeżający wygląd: Terminale HDMI i przewód zasilający znajdują się raczej na tylnej części nogi niż na monitorze. To sprawia, że jest to bardzo jasne od przodu przy podłączaniu linki. ③ Dobra jakość: Obsługuje 1920×1080 (1080p, 60fps), więc jakość obrazu jest gładka i piękna. Nie tylko filmy, ale także gry na konsolach nowej generacji. Osobiście, ta jakość za tę cenę była wystarczająco zadowalająca produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Szkoda, że monitor dotarł do stanu. To był już używany produkt. Ty tego nie robisz. Plus, monitor będzie w widoku publicznym. Otwieram spór z Banggoodem.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Przez bardzo długi czas, dostawa była dek, jest dostarczana z Władywostoku, tam zgodnie z pomysłem nie długo, ale udał się do Moskwy nieco więcej niż 2 tygodnie, przyjął promocode belozerov, Wyszło w 10043 rubli i jest tego warte! Monitoruj ogień, piksele są normalne, bardzo eleganckie, proste, wygodne i obraz świetnie! Polecam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2020

    Xiaomi jak zawsze na górze, ekran jest po prostu wspaniały, bogaty kolory, piękny ekran, jestem bardzo zadowolony i zadowolony z zakupu, dziękuję bardzo banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$179.99
    • US$189.99
    • US$649.99
    • US$326.69
    • US$559.99
    • US$159.99
    • US$429.99
    • US$649.99
    • US$56.99