Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(545)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(545)
    • 5 Star(522)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2019

    Good product and fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Dotarł w ciągu 8 dni do Wielkiej Brytanii, prawdziwy obiekt SKYRC. Ładowane 3 x lipos z adapterem, ładowane na wolne ustawienie bez problemu. Łatwy w użyciu po obejrzeniu wideo, instrukcje są dołączone, ale raczej oglądać. Wbudowany zasilacz napięcia, więc nie ma potrzeby multimetru, do tej pory tak dobre i lepsze niż ładowarka USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Minęło dziewięć dni od zamówienia i mam go w Niemczech! Wszystko jest bezpieczne. Coś oryginalnego. Strona producenta potwierdziła. Jeszcze nie testował. Jeśli coś jest nie tak, dodam recenzję. Dobre i dobre zakupy dla wszystkich!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Paczka przyszła w odpowiednim czasie, niewiele posiniaczonego pudełka w całości. Wszystko działa. Zadowolona ze mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Produkt jest zgodny z opisem. Dostawa była jak zwykle mniej niż 3 tygodnie zamówienia od 06 października do i otrzymana w dniu 21 października. jest lepsze niż AliExpress, bo zajęło 6 tygodni, aby przyjechać. Nie mogę się doczekać, żeby naładować trochę mojej baterii lipowej. Dzięki Banggood..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Bogaty, sprawny, działa bez zarzutu. Dobry program komunikacyjny. Szybka wysyłka i dostawa. Polecam to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Cała sprawa, żadnych uszkodzeń. Jest port dla komputera i czujnika termicznego. Jest naklejka oryginału. Jeszcze nie próbowałam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Wszystko byłoby dobre, tylko wtyczka zasilacza nie pasuje do zasilacza. Poza tym, bardzo dobry produkt i wykonanie. Oryginalna ładowarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Doskonała ładowarka na chwilę obecną, tak to jest oryginalna ładowarka, wszystko działa dobrze, przynosi źródło i wiele kabli, gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Оригинал, качество супер, пробивается на сайте производителя.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 136
    • Ft15 031
    • Ft11 435
    • Ft12 933
    • Ft5 749
    • Ft4 541
    • Ft50 858
    • Ft18 528
    • Ft7 566
    • Ft1 813
    • Ft10 487
    • Ft2 794
    • Ft36 023
    • Ft10 487
    • Ft23 914
    • Ft23 914
    • Ft20 281
    • Ft13 620