Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(358)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(358)
    • 5 Star(331)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Muuiiiitooooooo super polecam zakup! Przyszedł dobrze zapakowany i najlepiej przybył z 15 dni bieżących potwierdzenia zakupu 19/01/21 przybył 14/02/21 gratuluje lub sprzeda. Teraz i tylko filmy motocyklowe!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Produkt jest niesamowity, został już przetestowany z filmami i zdjęciami, jak tylko dotarł. Dostawa była bardzo szybka, planowana na koniec października i na początku listopada, a zamówienie zostało złożone 28/09. Produkt przyszedł ze wszystkimi częściami, kupiony na zewnątrz zestaw, ale przyszedł zbyt. Po przybyciu do Brazylii nie został zatrzymany przez celników. Jakość wideo jest bardzo dobra, w ciemności czułem trudności, ale na dzień jest bardzo dobry. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Bardzo piękna komnata, z wielkim wykończeniem, ma wiele akcesoriów, które sprawiają, że jest jeszcze bardziej atrakcyjna do wykorzystania w różnych modalnościach sportu i wypoczynku! Przyszedł bardzo dobrze zapakowany, przybył bardzo szybko i nie był opodatkowany. Bardzo polecam zakup. Przyjdź i zobacz recenzję tej kamery na moim kanale YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Doskonały produkt, dobrze zapakowany, dobrze chroniony. Dostałem go w mniej niż 20 dni. Zapłaciłem 167 opłat za wykonanie wysyłki, ale i tak było warto go kupić. Co najlepsze, obiekt miał międzynarodowy namierzanie przez pocztę, i można było śledzić transport od momentu wysyłki dokonanej przez nadawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Produkt przybył dobrze zapakowany, a ja przeprowadzę testy jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Pefect, ale teraz jest za zimno na moto.. poczekajmy jeden miesiąc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Przybył w idealnym stanie jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Zakupione dnia 22.07.2021 i otrzymane w dniu 28.08.2021, wszystkie produkty działają doskonale. Warto po prostu czekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Doskonały produkt. Bardzo dobre filmy i bardzo łatwe w obsłudze. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Mto dobre! Piękna kamera, szybka dostawa, usatysfakcjonowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.27
    • US$21.93
    • US$228.68
    • US$28.86
    • US$85.89
    • US$229.83
    • US$83.15
    • US$34.64
    • US$46.19
    • US$68.99
    • US$34.49
    • US$73.49
    • US$58.64
    • US$168.62
    • US$61.20
    • US$66.98
    • US$68.13
    • US$10.40