Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(115)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 Star(109)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    90% tam, ale te 10%, które jest do bani, to wielka sprawa! Przeczytaj to! 4 małe przyciski są różne i są metalowe, a wewnątrz kształtuje się inaczej i jest wyposażony w inną tablicę i przyciski twarde 2 push&wor

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Jestem zachwycona! Szczegóły są bardzo wysokiej jakości. Wszystko pasuje idealnie. Dostarczone szybko. 10/10 Musisz zrozumieć, że pilot będzie musiał zostać całkowicie zdemontowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • phil59
    FR
    01/06/2021

    Po prostu kocham to. Ostrożnie do montażu jest jeszcze konieczne do demontażu wnętrza.un Tanie mimo to dla akcesorium.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Uwielbiam jak to się zamyka o wiele więcej tylko użyć mnie zamek do tego Uwielbiam części były ze wszystkim i więcej części zamiennych jak śruby i po prostu byłem tak podekscytowany wygraniem, że prawie zapomniałem tytanować śruby w dół lol było tego warte dlaczego są Ciągle czytasz to kup to po prostu kup to

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Najlepszy element, bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Excelente producto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Zainstalował go bezpośrednio ;) wygląda super! Wszystko pasuje idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Trochę drogie jak na to, ale jakość jest dobra dość ciężka nie ustawiłem jeszcze, ale czuję się miło

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    To jest bardzo fajne. Przycisk MDL wymaga trochę obróbki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 193
    • Ft23 202
    • Ft9 088
    • Ft4 193
    • Ft4 892
    • Ft3 024
    • Ft4 541
    • Ft46 153
    • Ft6 639
    • Ft4 193
    • Ft9 788
    • Ft6 639
    • Ft3 494
    • Ft5 592
    • Ft5 592
    • Ft2 443
    • Ft59 335
    • Ft10 487