Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2021

    Bardzo dobrze zapakowane. Telefony z górnej półki po prostu kupić. Tylko, że poczta w Brazylii zajmuje dużo czasu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Produkt dotarł dobrze i w dobrym stanie, łączą się bez problemu, a dźwięk jest dobry, słuchają dobrze, niezależnie od używania tylko jednego, ale do tego produktu jest odległość połączenia Bluetooth, który nie sięga nawet 5 metrów w wolnej strefie, jak podano w instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Wszystkie dobrej jakości i szybkie wysyłki. Olé

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Doskonały sprzedawca, bardzo szybka wysyłka, dobry produkt. gratuluję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Mały i przekonywujący, dźwięk jest czysty, mikrofon jest naprawdę dobry! 10/10 przez ponownie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Przedmiot otrzymany i jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Doskonała jakość wykonania, szanowana cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Extremely good product and excellent quality . Many thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Dzień dobry otrzymałem zamówienie, ale lewa strona nie działa w ogóle, to nie służy Jestem bardzo niekomfortowy z nim, mam nadzieję, że rozwiążesz ten problem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    To nie są kapsuły powietrzne, oczywiście. Ale z drugiej strony, nie ich cena! Daje „OK" dźwięk, nic spektakularnego. Łatwy do synchronizacji z Androidem. Relacja między kosztami a jakością jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$20.99
    • US$17.99
    • US$15.99
    • US$29.99
    • US$32.99
    • US$11.99
    • US$55.99
    • US$16.99
    • US$25.99