Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2022

    Przesyłka dotarła bezpiecznie. Kompozycja była zabawna. W pełni funkcjonalny oscyloskop, który jest wystarczający do normalnych pomiarów w domu. Jako sygnał testowy drutu zalecam użycie grubszego niż stopa z zamkniętego oporu. Noga Oporu się wygina. Tamtej nocy. Cała ta sprawa była zabawna. W pełni wyposażony oscyloskop, który jest przeznaczony dla zwykłych szkół domowych. Jako odtwarzacz sygnału testowego, chciałbym, aby lepszy jeden po drugim z innych kontrolerów. Noga deweloperów dryfuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Flex jest nieczynny. Chcę dokonać wymiany, proszę powiedz mi, jak postępować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    /Stan jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Przesyłka dotarła do mnie nie uszkadza, OK. Towar zgodny z opisem. POLECAM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Przesyłka dotarła szybko mimo Świąt, wszystko jest OK. Polecam !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Nie było czasu na budowę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Produkt jako opis. Zmontowane i przetestowane OK. Wszystko działało od pierwszej próby i montażu było łatwe poprzez stosowanie się do załączonych instrukcji w pudełku produktu. Dobrej jakości produkt. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2019

    It is generally a good product for its money as it is 2 channels (y, x). For those who get it disassembled a little attention and follow the instructions.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Instrukcja montażu (wersja 2) otrzymana wraz z zestawem zawiera błąd w części montażowej rezysorów (patrz zdjęcie). Dwukrotnie większy od oporu R16 o innej wartości i brak rezystancji R26 jeszcze na płycie. Więc nie mogłem kontynuować montażu, ponieważ nie chciałem ryzykować zniszczenia urządzenia dla źle dobranego oporu. Skontaktowałem się ze wsparciem producenta w sprawie rozwiązania. Czekam na ich odpowiedź. Informacje, że ogłoszenia dostępne w linku na tej stronie nie odpowiadają dostarczonemu urządzeniu (wersja ogłoszenia 1)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Ładnie spakowane i ładne treści. Uwaga, jest specyficzny PCB, do którego można przylutować rotacyjny koder, nie jest przylutowany bezpośrednio do płyty głównej. Instrukcje nie były co do tego zbyt jasne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.74
    • US$39.99
    • US$9.99
    • US$73.99
    • US$29.99
    • US$24.99
    • US$169.99
    • US$12.64
    • US$6.89
    • US$5.76
    • US$6.19
    • US$9.99
    • US$5.99
    • US$6.89
    • US$22.99
    • US$4.09
    • US$3.49
    • US$24.99