Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(155)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(155)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    Przybywa szybko i dobrze zapakowany, już zmontowany i przetestowany. Działa doskonale, instrukcje montażu są jasne i wszystko jest dobrej jakości. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Będzie fajnie go zbudować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Duża wartość w cenie, nie udało się jeszcze przenieść danych do komputera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Bardzo ładny, działa perfekcyjnie i szybka dostawa, zajęło mi około 2 godzin, aby złożyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2020

    Produkt jest dobrze zapakowany. Zestaw zawiera wszystko zgodnie z opisem. Jest nawet wtyczka BNC w cenie. Chociaż koszt urządzenia jest bardzo niski, fascynuje mnie wydajność urządzenia. Formularz sygnału może być monitorowany do około 30 MHz. Od 30 do 200 MHz można sprawdzić obecność sygnału (dokładna forma jest trudna do określenia) oraz zmierzyć parametry sygnału (częstotliwość, napięcie...) Wniosek: Dla hobby i początkujących w elektronice jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2019

    alljoy'un teslimati haftalarca geciktirmesi ve ürünün iyi paketlenmemiş olması nedeniyle kutunun ezilmesini saymazsak iyi alışveriş sayılır.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2019

    Пришол не тот товар. Не соответствует описанию и фото, росположение переключателей, а также версия основной платы.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2019

    Great little kit and fun to assemble. Highly recommend adding JYE118 charger circuit and a LiPo cell to make the unit autonomous when no USB available. I added a 500mAh LiPo (502535P) which easily fits between the circuit boards.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Dobra jakość produktu, duża wartość, szybka dostawa 10 dni. Regularna obsługa sklepu. Bardzo dobra obsługa z firmy wysyłkowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2019

    Amazing for the price!! Takes some time to solder everything if you get the kit, but great kit assembly with easy to follow, full color instructions. Can run on a 9V battery which is super convenient, but watch out for the current draw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 553
    • Ft5 177
    • Ft7 119
    • Ft6 148
    • Ft6 407
    • Ft2 846
    • Ft1 616
    • Ft6 407
    • Ft5 177
    • Ft2 846
    • Ft2 309
    • Ft1 064
    • Ft33 407
    • Ft4 366
    • Ft8 380
    • Ft9 386
    • Ft8 655
    • Ft6 925