Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(139)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(139)
    • 5 Star(136)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Świetna cena!!! Bardzo pomocna obsługa klienta!!! Zamówiłam go 7 grudnia i dotarła 17.01.2021. Nie jest to Amazon Prime, ale chodzi o to, co zamawiasz. To trochę długie, ale możliwe, że pochodzi z drugiego końca świata. To miał być prezent świąteczny. Miałem pytania, a centrum obsługi odwaliło kawał dobrej roboty. Byli bardzo chętni i pomocni, aby dowiedzieć się, gdzie jest paczka. W tropieniu jest potrzeba dogonić, aby znaleźć dokładną lokalizację. Pakiet inteligentnej taśmy był nieco zmiażdżony, ale wszystko działa idealnie. Moim zdaniem ludzie Banggood robią dobrą robotę. Widać warunki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Bardzo zadowolony z produktu. Przybyli w ciągu dwóch tygodni. Mam nadzieję, że honor doda więcej twarzy do zegarków w przyszłości. Jest ich około 50, ale nie są zbyt dobre. Poza tym szczerze polecam ten produkt. Nie jest to wersja globalna, ale wspiera angielskie i greckie postacie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Produkt jest w języku angielskim lub chińskim, ale jest też świetny w angielskim... Wystarczy znać podstawowe warunki... Także dlatego, że powiadomienia są w twoim języku. Jak tylko się postaram, redaguję recenzję... Na razie działa idealnie. Ma wiele funkcji i reaguje bardzo dobrze, jasność jest dobra nawet w świetle słonecznym, nawet jeśli jest ustawiony na 3/5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Zegar przybył w idealnym stanie, jest tak jak jest z opisem. Jedyna rzecz w tym, że pudełko pękło z przodu. Zostawiam akta i dowody

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Doskonały produkt, tylko nie ma języka w języku hiszpańskim mam nadzieję, że w jakiejś aktualizacji przybywa, bardzo wygodne i dostawa była bardzo szybko mniej niż 20 dni

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Bardzo dobry zespół. Idealny jasny ekran. Ale kilka watcfacesów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Przyleciał do Wielkiej Brytanii w 11 dni! Doskonale. Zegarek jest wysokiej jakości i bardzo łatwy w obsłudze. Włącz go, wybierz angielski UK, postępuj zgodnie z instrukcją. Mam HUAWEI P30 Pro zsynchronizowany z aplikacją Huawei. Piękny, jasny i reagujący ekran. Tętno i poziom O2 we krwi działają dobrze, więc jestem pewien, że wszystkie inne cechy będą również. Gorąco polecam w tej cenie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Góra...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dobra jakość Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 868
    • Ft9 140
    • Ft6 657
    • Ft8 474
    • Ft17 913
    • Ft11 198
    • Ft11 637
    • Ft7 868
    • Ft17 020
    • Ft19 227
    • Ft10 781
    • Ft12 367
    • Ft7 726
    • Ft15 134
    • Ft7 735
    • Ft14 102
    • Ft12 107
    • Ft9 079