Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2021

    Więc, kiedy w końcu dostaniesz produkt i można znaleźć aplikację - żadne z nich nie jest bardzo łatwe (i zadokowałem gwiazdkę tylko dla aplikacji prawie niemożliwe do znalezienia) - Jest to naprawdę łatwe w użyciu i wydaje się robić to, co obiecuje. Używam go tylko od kilku godzin, więc mogę twierdzić, że naprawiła moją postawę, ale widzę, że może się udać, jeśli będę tak dalej.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Dobry produkt, materiały są bardzo przyjemne w dotyku. Miałem problem z dostawą, ponieważ w moim kraju (Peru) zwracali go, ponieważ nie było nikogo w moim domu, zrobiłem roszczenie, ponieważ nigdy naprawdę nie przyszli. I znowu zrobili mi kolejną dostawę, ta druga dotarła dużo wcześniej niż planowano. Jeśli przybędą produkty Banggood, super niezawodne, to nie pierwszy raz, kiedy tu kupuję. Co do bardzo dobrego produktu, po prostu zacznę go używać, dokonam recenzji na youtube, mój kanał jest amswill18

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Doskonały produkt, a dla każdego, kto ma problem ze znalezieniem aplikacji poprzez posture up

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Manual is in Chinese so need time to try it. Looks like it will do the job. Thanks BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    zadowolony z obsługi klienta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Nazwa aplikacji to POSURE UP. Instalacja jest łatwa, konto nie jest wymagane. Produkt jest bardzo podobny do UPRIGHT GO; tańszy, większy - i, przynajmniej dla mnie, lepszy, ponieważ UPRIGHT GO było tak lekkie na naszyjniku, że nigdy nie zachował pozycji. Mogę polecić HIPEE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Cześć wszystkim. Oto aplikacja w języku angielskim, aby to działać. https://play.google.com/store/apps/details?id=uni.UNIB6CFA1E Testowałem i działam świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Jest całkiem dobry, ale musisz użyć WeChat (niełatwo się uruchomić), aby w pełni cieszyć się produktem. Absolutnie wszystko jest napisane po chińsku. Mimo to, znalazłem sposób, by używać go bez aplikacji.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Wszystko jest w porządku, aplikacja nie istnieje i wszystko jest w gazetach w języku chińskim.... Na szczęście ktoś w komentarzu zamieszczonym, jak wszystko jest zorganizowane do pracy i dziękuję mu bardzo za to....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 722
    • Ft15 915
    • Ft15 238
    • Ft4 000
    • Ft2 368
    • Ft5 077
    • Ft5 539
    • Ft9 141
    • Ft10 157
    • Ft16 254
    • Ft7 787
    • Ft11 851
    • Ft7 694
    • Ft3 722
    • Ft6 127
    • Ft14 222
    • Ft11 851
    • Ft2 460