Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(264)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(264)
    • 5 Star(249)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Co za wspaniały zestaw! Montaż trwał kilka godzin i niektóre rzeczy trzeba było przyjąć z instrukcji, ale wszystko poszło dobrze po tym, jak wymieniłem tranzystor we właściwym kierunku. Ponadto, w testowaniu wyjścia 5 Volt na pinach 7 i 22 musisz przytrzymać przycisk zasilania! Nie przebijesz ceny i funkcjonalności tego małego urządzenia. Pamiętaj, żeby nie panikować. (gdy ekran jest zapalony, ale nie pokazuje niczego i najpierw przeczytaj wskazówki). Myślałem, że to spieprzyłem, wkładając jeden tranzystor w drogę. Używam zasilacza 12V, który kupiłem za 5 dolarów w lokalnym sklepie elektronicznym. Jestem bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Dobry produkt ☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Dobrze przyjęty, jeszcze nie zmontowany. Powinno działać jak zawsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Przybyli dobrze zapakowani. Jestem bardzo szczęśliwy, mogę to złożyć po południu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Nagyon jó termék , minden megvan a készletben , gyorsan összerakható kiválóan működik. Köszönöm .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2018

    Отправлено в день заказа. Доставлено за 38 дней. Набор уложен в антистатический пакет с застежкой и упакован в белый пакет без дополнительной защиты. Дисплей замотан в пакет с пупырышками. И уложен лицевой стороной к плате. Дошло без повреждений. Комплектация полная. Качество высокое.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2017

    The goods arrived in a suitable protective package. All parts of it have been checked by measurements. It works together. Thank you for the cooperation.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Dobry tester wielofunkcyjny z funkcją kalibracji. Każdy, kto próbuje złożyć, powinien mieć małą praktykę z lutownicą, chociaż angielski opis może być dobrze przestrzegany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Używam tego testera od dwóch lat i uważam go za niezwykle przydatny. Jest łatwy w montażu i działa od razu. Zasługuje na zamontowanie w odpowiedniej obudowie ochronnej, którą zrobiłem mojej, proszę zobaczyć załączony obraz. Pamiętaj, MUSZĄ wyładować kondensator, który chcesz przetestować przed podłączeniem go do testera. Nieudane działanie zniszczy mikrokontroler-chip natychmiast. Moim powodem do zakupu tych dodatkowych zestawów jest to, że czasami zapominam wyładować kondensatory przed podłączeniem i tak zniszczeniem sterownika. Jako że nie chcę być bez testera, w ten sposób zaopatrzyłem się w chipy kontrolera. To tańsze niż kupno samego chipa, z jakiegoś dziwnego powodu. Powodzenia z zestawem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2020

    Ciekawe narzędzie pomiarowe... Wydaje się działać całkiem dobrze, ale Zrobię dokładniejsze badania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 918
    • Ft2 062
    • Ft4 915
    • Ft2 269
    • Ft5 505
    • Ft2 407
    • Ft8 151
    • Ft6 774
    • Ft4 259
    • Ft10 321
    • Ft1 964
    • Ft2 646
    • Ft5 675
    • Ft2 646
    • Ft4 915
    • Ft7 866
    • Ft5 571
    • Ft8 256