Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2021

    Bardzo top produkt jest niesamowity przyszedł bardzo szybko kupiony 25 marca i dotarł 13 kwietnia fantastyczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Cap chegou em ótimo estado porém o produto é de um material muito frágil mas é bonito

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Nic mi nie jest, ale czekam dwa miesiące!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Pasuje do siebie i wygląda piękniej!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    , dziękuję Panowie, jesteście dobrymi sprzedawcami, polecam. Przedmiot jest odpowiedni i dostarczony w czasie. Przedmiot chroni tył i rogi telefonu. Tyły i narożniki telefonu są już dobrze chronione. Element nie chroni narożników i krawędzi ekranu, więc imho nie dodaje zbyt wiele wartości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Element jest zgodny z opisem,nieco!!!, Nie wina Banggoods, cała interakcja była wspaniałe doświadczenie i wysyłka była zaskakująco szybka,16 danych wcześniej niż oszacowano, więc BRAVO banggood! Mój problem był z firmą, która robi sprawę w swoich reklamach i reklamach na ich stronie internetowej. Uznali, że ta sprawa jest metalowa. To nie jest tylko plastik ABS. Co jest w porządku, to twardy telefon, którego i tak nie mogę zranić. Pomyślałem, że metalowa zewnętrzna walizka naprawdę by to uruchomiła. Ale w sumie jestem bardzo zadowolony z produktu dziękuję banggood za przyjście w tym trudnym czasie covid. Czytałem wiele recenzji o Banggood, niektóre nie tak dobre, niektóre świetne mogę powiedzieć, że zrobili fantastyczne z moim zamówieniem, można ufać bang dobre 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Fajna sprawa tylko dla estetyki. Może daje trochę więcej ochrony, ale materiał wydaje się być zwyczajnym plastikiem. Nadal ładniejszy telefon. Problem w tym, że jeśli masz włączoną walizkę, telefon nie dostanie bezprzewodowego ładowania. Dostarczone do Portugalii na długo przed spodziewanym dniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Just as it looks in the picture, I didn't expect it to be the same! I'm waiting for the phone too! i don't know why it takes so long for the phone !? and why was it not sent with this order?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    cs zwykle banggood był bardzo oddany do mojego zakupu i czekanie na dostawę było krótsze niż oczekiwano jestem bardzo zadowolony z usług i opieki, które włożyli we wszystkie zamówienia miałem od nich polecam bardzo mocno dziękuję jeszcze raz bamggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Jól illeszkedik, gyors posta. Vezeték nélküli töltés nem működik vele, billeg az asztalon. Jól néz ki de ennyit nem ér

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 394
    • Ft4 018
    • Ft3 720
    • Ft3 013
    • Ft5 176
    • Ft4 688
    • Ft3 683
    • Ft4 987
    • Ft4 125
    • Ft3 978
    • Ft4 448
    • Ft4 158
    • Ft3 177
    • Ft3 686
    • Ft10 050
    • Ft3 415
    • Ft5 145
    • Ft1 825