Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/05/2021

    Ten produkt był legalny, a ten produkt działa tylko w oprogramowaniu kilippera. Polecam go do 32 bitowej płyty głównej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Doskonała wersja 3.1 zamontowana na Creality Cr10S Pro z względnym firmwarem i precyzyjne skok jest niezwykły drukarka jest precyzyjna jak laser, oczywiście dokonać pewnych regulacji i znaleźć odpowiedni profil druku, Ale bltouch jest zdecydowanie nie do zarządzania akcesorium dla każdej drukarki 3d i polecam wszystkim oryginalny, który ma naprawdę niezwykłą dokładność. Nie jest to zestaw specjalny musi być zakupiony oddzielnie kabel do CR10s pro o długości co najmniej 2 metry i 5 drutów oprócz złączy 2 druty niedostarczone. Reszta ma być lutowana i mocowana....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Otrzymane dzisiaj Oryginalne Antclabs v3.1 BlTouch, wszystko jest w porządku, zainstalowane na moim CR-10 V3 bez problemów z kilkoma przedłużaczami serwo(1:1). (Ma dziwny dźwięk „gruchota" gdy wytłaczacz porusza się szybciej podczas kalibracji, ale w porządku, gdy drukuje się cicho) Szybka dostawa, polecany sprzedawca, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2019

    Shipping was faster than expected. It is indeed a real BLTouch and for those wondering it is the V3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Dotarł do Niemiec w około 10 dni, był dobrze zapakowany. Sprawdziłem kody Qrcodes i wydają się być prawdziwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    To trwało miesiąc. Otrzymano wersję 3.1. Nie sprawdziłem jeszcze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2020

    Zdecydowanie autentyczne, również jest najbardziej aktualna wersja. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2020

    Tak jak opisano 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2020

    Wygląda jak opis 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Wszystko w porządku z tym, zapakowane za darmo w mojej drukarce, co było dużym bonusem. Okablowanie nie jest dobre dla mojej drukarki, ale wiedziałem, że idąc, choć można to było wyraźniej wyjaśnić z pakietu. Skonfigurować było łatwe, gdy znalazłem odpowiednie oprogramowanie, co było zdecydowanie najtrudniejszą częścią procesu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 995
    • Ft5 856
    • Ft7 139
    • Ft4 229
    • Ft6 765
    • Ft5 531
    • Ft21 710
    • Ft64 781
    • Ft3 379
    • Ft16 270
    • Ft84 314
    • Ft97 335
    • Ft7 484
    • Ft61 526
    • Ft90 824
    • Ft410
    • Ft16 163
    • Ft6 013