Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(709)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(709)
    • 5 Star(684)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Produkt otrzymany, dość szybka dostawa dla sytuacji. Już w trakcie testów, wygląda dobrze. Mniejszy, jak oczekiwano, dodany obraz porównawczy z przyciskiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Jest gotowy do użycia z pudełka. Mam dwa z nich i używam go w Hassio, asystent domowy z teksańskim przyrządem CC2531 USB-stick z błyskiem Zigbee2MQTT. Zawiera 4 odczyty czujników: światło, ruch, presens i akumulator. Preston, to właściwie opóźniony wniosek. Wartości światła są zgłaszane tylko za każdym razem, gdy wykryty jest ruch, więc jeśli potrzebujesz więcej frekwentowych odczytów światła, przejdź do czegoś innego. Z dwuletnim żywotnością baterii, małym rozmiarem i dobrą ceną jest bezmózgiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Mój trzeci czujnik ruchu Akary. Bardzo niezawodne urządzenie ZigBee. Kupiłbym go jeszcze raz. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • iganev
    BG
    22/12/2020

    Działa poza ramką na cc2531 z zigbee2mqtt i asystentem domowym. Bardzo zadowolony z produktu. Super mały!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Wyjątkowo zadowolony z jakości produktu i czasu dostawy. Gorąco polecam sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Zamówienie przyszło w oczekiwanym terminie. Produkt przyszedł dokładnie tak, jak zamówiono. Doskonała jakość. Łatwy do połączenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Bardzo dobry produkt. Łatwo w parze z kluczem Conbee2. To prawdziwy produkt Zigbee 3.0. Byłem naprawdę zaskoczony, jak jest mały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Testowany przez 2 lata zaskakująco dobry czujnik, minimalny design doskonały sygnał do ucieczki, informacje w czasie rzeczywistym, szybka instalacja z miji i aqara ucieczki jest zalecana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Szczęśliwa z mojego produktu i dostawa była w wyznaczonym czasie. Polecam Banggood do wszystkich zakupów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Szybka wysyłka i ładne opakowanie do Grecji.Miły mały czujnik.Podłączony do hubu łatwo.Zigbee sygnał jest bardzo silny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 923
    • Ft5 416
    • Ft3 384
    • Ft7 448
    • Ft5 847
    • Ft5 847
    • Ft6 771
    • Ft11 543
    • Ft10 157
    • Ft17 270
    • Ft14 776
    • Ft5 231
    • Ft2 460
    • Ft6 069
    • Ft4 615
    • Ft5 367
    • Ft4 000
    • Ft33 865