Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(293)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(293)
    • 5 Star(285)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Dotarł w dobrym stanie i przed spodziewanym czasem dostawy. Produkt jest gotowy do użycia, wraz z baterią CR2032, instrukcją i jednym zapasowym pierścieniem klejowym do zmiany instalacji, jeśli potrzebujesz. I Zintegrowany to przez CONBEE II zigbee usb - brama w asystentze Home szybko i łatwo (używam DECONZ). Działa doskonale, bardzo zadowolony z produktu: Używam go do włączania światła i jest bardzo szybki: jak tylko go naciśniesz, światło natychmiast włącza swój stan. Możliwe jest również monitorowanie procentu baterii. Materiał jest dobry i wygląda pięknie. Sprawdziłem też zasięg i spełnia wymagania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Szybka wysyłka i ładne opakowanie do Grecji.Zigbee sygnał jest bardzo silny nawet 20 m od hotelu bez przeszkód.Połączony od razu do hubu i działa jak urok.Jego ma 3 funkcje.Pojedyncze prasowanie, podwójne i długie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • iganev
    BG
    22/12/2020

    Działa poza ramką na cc2531 z zigbee2mqtt i asystentem domowym. Bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • iganev
    BG
    14/05/2021

    Pretty good button. Works with hass+zha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Pracuję z asystentem domowym do automatyzacji, tak dobrze działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Bardzo dobry i bardzo ładny produkt za tą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2019

    Das Xiaomi Smarthome System ist das beste was auf dem Markt erhältlich ist. Überragende Verarbeitung, unendliche Automationen, sowie gute App & dass genialste ist die Cloudfreie Anbindung über die Developer API! Die ioBroker/HomeAssistent/OpenHAB Anbindung funktioniert stets einwandfrei :-) Darüber lässt es sich auch in HomeKit einbinden... Die Ersparnis gegenüber den zertifizierten HomeKit Produkten ist unfassbar und dazu noch die bessere Optik :-) Xiaomi we <3 you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2020

    Zamów na Łotwę w ciągu tygodnia, biorąc pod uwagę, że z magazynu w Europie. A skoro wszystko jak zawsze, łączy się z Mihome bez problemów. Kupowałem dzwonek do drzwi. Używam przycisków Mi, które lubię bardziej w wyglądzie i funkcjonowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2019

    unfortunately I can’t avaliate this item correctly because my order with the Smart Hub its very delayed, the appearance is good, the lock at back side of button it’s very hard to open, but is very well done.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NikVIP4
    DE
    24/06/2018

    with this smart switch, you can switch any xiaomi smart devices you want. just connect the smart switch via mi home app and then you can choose which action will happen when you press "once" or press "twice". you can also select more than one device to switch on after pressing once the smart switch. its very cool. i have 5 of these smart switches in daily use. i dont use the wall switches anymore. in app you can also check the battery level, very smart ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,625
    • Ft5,242
    • Ft2,382
    • Ft6,445
    • Ft5,766
    • Ft4,625
    • Ft8,821
    • Ft2,712
    • Ft6,445
    • Ft3,175
    • Ft13,979
    • Ft3,391
    • Ft17,305
    • Ft2,774
    • Ft3,730
    • Ft10,135
    • Ft8,481
    • Ft40,722