Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(221)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(221)
    • 5 Star(208)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2021

    Todo ha estado perfecto. Recomiendo 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2020

    Bardzo dobrze!!! Ale chciałbym, aby miał więcej funkcji myślę, że cena jest rozsądna. Ale dotarł do Brazylii, niestety musiałem odebrać go pocztą, jak dostarcza Jera n. Opłacona droga wysyłka i dostawa do domu. Poczta to wstyd. Ale to świetny smartwatch, polecam, ale jeśli chcesz więcej funkcji i bardziej kompletny zalecam wydać trochę więcej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Bardzo dobry aparat. Super lekka i bardzo dobrze spełnia swoje funkcje. Niesamowite urządzenie. Aplikacja i urządzenie działają bardzo dobrze. Smartwatch cienki wykończenie. Bardzo dobrze zapakowane i zapieczętowane. Xiaomi jest Xiaomi!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    chegou tudo certinho conforme o anúncio. o produto foi enviado muito rápido a loja está de parabéns o produto está funcionando perfeitamente. super indico a Bang good a todos.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Produkt jest doskonały, ale dostawa trwała ponad 40 dni roboczych, gdzie zapłaciłem za przód, który był 15 do 25 dni roboczych. Przesyłka dotarła ugrzęzła. Brazylia - Ceará - Fortaleza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2020

    Niesamowite! Chociaż trwało to trochę dłużej, produkt przybył bezbłędnie, i super spełnił moje oczekiwania. Pielęgnacja na opakowaniu jest również wielką różnicą. Dotarł w idealnym stanie, nietknięty, Super Indica!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    demorou(maior parte pelos correios brasileiro) , mas chegou tudo certo, bem embalado. O relógio é lindo, super recomendo!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2020

    Zegar trwał 12 dni do miasta Suma. Przesyłka przyszła cała. To dziwne, że wszystko jest tak szybkie i bezproblemowe, ale to moja pierwsza paczka do Bangood. Towar został dostarczony przez New Mail. Paczka była śledzona przez cały czas. Ogólnie, osobiście polecam ten sklep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    Muito bem embalado e muito bom.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Dobrze zapakowane, doskonałej jakości i oryginalnej, jak prosiłem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$36.74
    • US$17.99
    • US$28.99
    • US$41.39
    • US$75.99
    • US$43.99
    • US$99.99
    • US$25.69
    • US$14.36
    • US$189.99
    • US$189.99
    • US$189.99
    • US$194.99
    • US$42.54
    • US$38.10
    • US$129.99
    • US$8.99