Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(992)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(992)
    • 5 Star(924)
    • 4 Star(67)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/01/2020

    Bardzo szybka wysyłka do Turcji około 10 dni. Nie zapłaciłem żadnych dodatkowych opłat celnych ani opłat żeglugowych, ponieważ zamówiłem ten produkt bezpośrednio przez Turcję. Produkt był dobrze zapakowany, nie było żadnych uszkodzeń i zgniecenia. Bardzo dobry produkt i bardzo przydatny. Podoba mi się jakość materiału. Nie mogę powiedzieć, że nie pasuje idealnie do 19-litrowej butelki z wodą, ale używam jej bez problemów. Ze względu na ładowanie, można go używać wygodnie zarówno w domu, jak i na pikniku. Produkt został naładowany w ciągu 2 godzin. Ale spróbuję sprawdzić, ile litrów działa na jednym ładowaniu. Produkt robi trochę hałasu, ale nie przeszkadza. Kluczowa wrażliwość jest bardzo dobra. Po naciśnięciu przycisku woda płynie i się wyłącza. Podoba mi się i polecam. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    Boa tarde O produto funciona optimamente, contudo em virtude dos nossos garrafões terem um bocal de dimensões inferiores ao aplicador/doseador de retirada de água torna-se difícil a sua utilização, leia-se a manter do doseador estável no bocal garrafão. Será necessário arranjar um adaptador (?). Será que vocês tem uma solução, alguma adaptador? Atenciosamente FJ

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Gdybym wiedział, kupiłbym inne prezenty. Bateria wystarcza na cały miesiąc dla pary uwięzionej w domu w czasie pandemii i zużywającej cały dzień wody. Pełne ładowanie około 3 godzin. Zwykle wychodzimy w nocy rano ładowanie i voila, kolejny miesiąc bez konieczności ładowania. Ciśnienie przepływu jest bardzo podobne do innych filtrów wody ani zbyt słabe, ani bardzo wysokie, nie mam na co narzekać, ponieważ unika odpadów. Konieczne jest użycie obu rąk, jednego pojemnika/pojemnika i drugiego przycisku włączania/wyłączania, a nie kubeczka p i naciskania przycisku jednocześnie. Trochę hałasuje w silniku, ale super dobre. Świetnie dla kogoś takiego jak ja nie ma miejsca na zwykły filtr albo nie chce jednego piętra. Należy użyć końcówki do 20L galonu: nie należy całkowicie zdjąć pokrywki, tylko zdjąć środkową pieczęć i odcisnąć silikonową nasadkę z pokrywy, używając konstrukcji, która znajduje się na końcu lufy. W ten sposób urządzenie jest twarde i zmniejsza hałas tbm przez mniejsze wibrowanie. Oto zdjęcia :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2020

    Zamówienie 29.11.19, dostarczone do punktu wydania 10.01.20 Dostarczenie przez CDEK. Pakowane po prostu w polietylen bez dodatkowych elementów ochronnych. Pudełko jest dość posiniaczone, producent również nie dodał elementów ochronnych w środku. Pompa sama w sobie jest bezpieczna i zdrowa, ale to raczej dzięki usług kurierskich, kiedy dostarczana przez rosyjski urząd pocztowy może nie żyć. Pompa sama w sobie doskonale spełnia swoją funkcję, wykonywana jakościowo, nie za głośno, ciśnienie oczywiście jest słabe, ale jestem całkiem zadowolony, nawet z dodatku węża o długości 90cm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2019

    Me encanta, es perfecto lo tengo en la oficina con una garrafa de 8 litros y así me evito de andar con botellas pequeñas de 1,5 litros. Lo único que queda grande para el tapón, por eso lo tengo sujetado con una goma elástica, pero funciona de maravilla, sólo un par de veces no se apagó pulsando el interruptor y no paró de salir agua, pero por seguridad a los 60 segundos se para automáticamente. La batería dura mucho.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Dobry produkt. Jakiś rodzaj adaptera do najczęściej występujących rozmiarów karafek lub co najmniej wewnętrzna nici do mocowania adapterów byłby odpowiedni, ponieważ urządzenie jest luźne. 20 dni zajęło noszenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Ładnie polecam ją wszystkim oryginalne 3LIFE Automatyczna pompa USB Mini Touch Switch Wodna z Bezprzewodowego Doładowanego elektrycznego dozownika pompa do wody z kablem USB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Paczka dotarła poobijana, a artykuł dotarł z odciętą częścią, która odpada. Słaba jakość, jak nic nie trwa, a górna okładka zdejmuje się zaraz po wyjęciu z pudełka. Przesyłka bez żadnych zabezpieczeń, minimum wysłać w kopercie, które mają bąbelki dla ochrony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2019

    All as described in item description. Good quality of made and good working. But delivered from me piece is with click button it is not sensor button sold before 1 month same type of water pump.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2019

    Отличный насос, работает немного шумно. Вода не разбрызгивается при наборе в стакан. Классно, что не остаются капли после набирания воды.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$15.99
    • US$33.99
    • US$11.55
    • US$18.47
    • US$23.60
    • US$8.07
    • US$17.69
    • US$11.54
    • US$25.62
    • US$8.39
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$11.54
    • US$22.34
    • US$12.69
    • US$28.86
    • US$295.78