Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/06/2021

    Been using it for a while, works great, quiet, keeps the HDDs reasonably cool, despite our generally high temperatures in my location. It is my 2nd unit, really like those 5-Bays units from ORICO. The CrystalDiskMark bencmark's numbers are from testing a Toshiba N300 8TB HDD in the Orico 5-Bays enclosre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Urządzenie jest bardzo doskonałe, bardzo szybkie i ma pięć-twardych pojemności i zalecam zakup go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Dobry Produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Muszę otworzyć to urządzenie przed użyciem. W środku było coś, co hałasuje i może zrobić zwarcie na płytce obwodowej albo zepsuł wentylator. To był Pojemność. Mam nadzieję, że urządzenie działa dobrze, jeszcze nie próbuj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    17 days delivery time. The box was damaged, but its very well protected, so there was everything ok inside. This HDD enclosure works really awesome and I am very satisfied with this item. I only miss network connection.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2019

    works like magic! 5internal hard drives, ease of use. plug n play. im using it for large file movies. then, i connect it directly to my media player-minix neo uh9. happy customer here!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2019

    This works great with 5 Hard Drives. I used it to create a cheap NAS with RAID. You can use Windows Storage Spaces or FreeNAS Operating System. The fan is audible, so best to put this into a room where it doesn't matter. It cools very well.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2018

    era o que eu esperava gostei muito do produto compacto e leve

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo łatwa instalacja, wystarczy podłączyć usb i zasilanie. Dyski są zbyt łatwe do wejścia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Dobra obudowa dla aż 5 pomieszczeń, działa szybko, może wentylator mógłby być trochę ciszej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft60 296
    • Ft77 993
    • Ft97 492
    • Ft11 885
    • Ft6 287
    • Ft41 407
    • Ft20 251
    • Ft18 867
    • Ft11 067
    • Ft18 238
    • Ft5 611
    • Ft27 358
    • Ft3 142
    • Ft3 265
    • Ft15 615
    • Ft2 903
    • Ft6 869
    • Ft28 019