Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2021

    Produkto dociera w dobrych warunkach. Produkt nie zawiera baterii, ponieważ jest to wersja zwykła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    W pracy jest bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Witajcie i pozdrowienia z Meksyku Robię się super szybki w mniej niż 1 miesiąc Wygląd produktu jest dobry Jakość jest do przyjęcia (bez narzekania) Zła rzecz 1.Nie wiem, czy powinien być ze śrubokrętem, ale nie ma śrubokręta w opakowaniu, chociaż na zdjęciu produktu reklamują, że tak 2. Byłem trochę zgięty przez cewkę wywołującą 3. bez żadnej ochrony tylko 2 proste plastikowe cienkie torby 4. Nie wiem, co oznaczają symbole. Dobra rzecz 1. Gdybym obsługiwał bezprzewodowe ładowanie 2. Łatwo je otworzyć i zamknąć 3. Łatwo jest zainstalować baterie 4. Pojemność magazynowa jest określona w procentach od 100% do 0% 5. W tej chwili służy super dobrze kto wie co się stanie w ciągu roku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Praktyczna obudowa z śrubami. Nie ma łatwo przełamywać przynęt, jak w innych tego typu pomieszczeniach. Może być wielokrotnie otwierany i zamykany w celu wymiany komórek. Symbolem błyskawicy na wyświetlaczu jest włącznik / wyłącznik. Naciśnij i przytrzymaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Produkt jest ten opisany z pełnym wyszukiwaniem Jestem zadowolony zarówno z czasu dostawy i produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bardzo szybka dostawa (5 dni), produkt zgodny z opisem... Zainstalowane 4x2200mAh 18650, wszystko działało dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Nie obsługuje bezprzewodowego ładowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    everthing ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.49
    • US$2.99
    • US$7.99
    • US$6.29
    • US$2.99
    • US$14.99
    • US$2.99
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$10.99