Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(272)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(272)
    • 5 Star(267)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2021

    Ta ładowarka jest dość droga, ale jest tego warta! Akceptuje wszystkie rozmiary baterii, ale góra 21700. Możesz ładować, wyładować lub odświeżać baterie we wszystkich slotach albo pojedynczo lub razem, albo pozwolić ładowarce wykonać zadanie automatycznie! Jest łatwy w użyciu i wydajność w praktyce naprawdę pasuje do opisu!Jeśli potrzebujesz wysokiej jakości uniwersalnej i niezawodnej ładowarki nie pomyl się z tym! Bardzo polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Jeden z najlepszych zakupów, jakie kiedykolwiek zrobiłem! Ta ładowarka jest niesamowita i przyniosła kilka starych baterii do ładowania mam od pracy ok do pracy doskonałej! Polecam kupić dobrą ładowarkę, i to jest to! Twoje ładowanki na to zasługują. Nie użyłem jeszcze funkcji odświeżania lub wypisania, ale nie było potrzebne. Nawet bez tego zmienił moje stare baterie idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    W każdym razie, to dobra ładowarka do prawie wszystkich rodzajów baterii. Może zarządzać LifePo'em Lion'em o wszystkich rozmiarach komórek. Jest naprawdę dobra konstrukcja, a jej plastikowe części wyglądają dość trwałe, i ma wentylator do chłodzenia. Może naładować, lądować, odnawiać lub testować pojemność przy pełnym naładowaniu i odprowadzaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Już jest. Cieszę się, że widzę | jestem tu wcześniej niż zakazano. Dziękuję bardzo za zarządzanie dziewczynami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Świetnie, uwielbiam to, wykonuje swoją pracę bardzo dobrze, myślę, że zamówię kolejną parę... Mam nadzieję, że mnie nie odrzucą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    BT-C3100 dobrej jakości ładowarka, ale mogę zalecić małą modyfikację chłodziarki, i podłączyć wentylator do 12v dc napięcia dla zawsze używane. To sprawia, że bardziej zimne wewnętrznego MOSFETS i zaoszczędzić czas użytkowania. Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Dziękuję bardzo za zarządzanie, przybyłem wcześniej niż się spodziewałem, tak trzymać dziewczyny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Dobra pozycja i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Doskonała ładowarka, przegrałem tylko ze Skyrc mc3000.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Ładowarka działa dobrze, ale nie dawaj białych śmieci. Może zniszczyć produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 761
    • Ft5 509
    • Ft11 025
    • Ft7 607
    • Ft5 143
    • Ft2 203
    • Ft9 692
    • Ft10 293
    • Ft4 453
    • Ft17 200
    • Ft6 362
    • Ft4 395
    • Ft2 569
    • Ft4 408
    • Ft18 365
    • Ft6 614
    • Ft2 543
    • Ft5 089