Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1000)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1000)
    • 5 Star(948)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Zamiast obiecanych 5-7 dni, dostałem paczkę w 21 dni. Poprosiłem o dostawę ES, a zamiast tego przyszło z pocztą NL... Obsługa klienta nie reagowała na moją wiadomość online, tylko robot odpowiedział ogólnie nic... Produkt działa prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Prosty, ale bardzo przydatny produkt, unika używania zbyt dużej ilości mydła. W celu prawidłowego działania należy zrobić 1/3 mydła do rąk i 2/3 wody i wymieszać go palcem bezpośrednio w zbiorniku. Czyniąc to piana, która wychodzi jest z odpowiedniej konsystencji. Akumulatory NIE są włączone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Działa bardzo dobrze. Nie wierzyłam, że potrafi tak dobrze spienić mydło, ale rzeczywiście działa. Mydło utrzymuje się znacznie dłużej i łatwo jest uzyskać pianę na wszystkich powierzchniach rąk. Jedyny minus jaki zauważyłem przy tym dozowniku mydła z pianki to to to, że piana ma tendencję do włączania się do czujnika dłoni i doprowadzania do szału i wszędzie dostaje pianę. Ale to się zdarza tylko dwa razy odkąd go dostałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Doskonalić produkt i usługę. Bardzo szybkie do dostarczenia. Produkt działa dobrze. Zmieszałem 50BG_PT_S z wody do mydła w płynie i wyszła świetna piana. 100% polecam produkt i sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Super szybka wysyłka, doskonałe opakowanie, świetna logistyka i świetna sprawa. Perfekcyjnie zarabia i wygląda pięknie. Dziękuję bardzo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Jest idealny, wymaga trochę cierpliwości, aż zacznie się pienić, ale okazuje się, że działa naprawdę dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Bardzo dobry produkt w tej cenie! Tempo 2/1 (woda/ mydło w płynie) dla nas idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Szybka dostawa. Dobry producent, łatwy w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Very cool and nice product. Came very fast, price is competitive and fair. Thank you Seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Szybka dostawa. Działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 936
    • Ft17 402
    • Ft4 544
    • Ft24 426
    • Ft6 104
    • Ft8 461
    • Ft3 661
    • Ft5 188
    • Ft3 661
    • Ft19 662
    • Ft4 238
    • Ft4 272
    • Ft4 272
    • Ft5 090
    • Ft4 577
    • Ft12 694
    • Ft10 181
    • Ft1 341