Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1045)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1045)
    • 5 Star(989)
    • 4 Star(50)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Zamiast obiecanych 5-7 dni, dostałem paczkę w 21 dni. Poprosiłem o dostawę ES, a zamiast tego przyszło z pocztą NL... Obsługa klienta nie reagowała na moją wiadomość online, tylko robot odpowiedział ogólnie nic... Produkt działa prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Doskonalić produkt i usługę. Bardzo szybkie do dostarczenia. Produkt działa dobrze. Zmieszałem 50BG_PT_S z wody do mydła w płynie i wyszła świetna piana. 100% polecam produkt i sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Bardzo ładny dozownik piany w płynie, który daje dużą ilość piankowego mydła. Nawet ilość można wybrać w dwóch ilościach. Mam nadzieję, że to urządzenie będzie działać trochę dłużej niż inne (z innej marki), które kupiłem wcześniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Super szybka wysyłka, doskonałe opakowanie, świetna logistyka i świetna sprawa. Perfekcyjnie zarabia i wygląda pięknie. Dziękuję bardzo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Idealny artykuł, przewyższył wszelkie oczekiwania. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Jest idealny, wymaga trochę cierpliwości, aż zacznie się pienić, ale okazuje się, że działa naprawdę dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Dobry towar i dobry, wygląda naprawdę dobrze. Nie mogę się doczekać, żeby go aktywować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Very cool and nice product. Came very fast, price is competitive and fair. Thank you Seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Szybka dostawa. Działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Nice design and looks perfect even live. Easy installation and setup. It works as it should and we are all very happy about it. I recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.24
    • US$30.03
    • US$33.34
    • US$19.62
    • US$27.71
    • US$25.40
    • US$18.39
    • US$25.09
    • US$19.99
    • US$24.26
    • US$25.99
    • US$27.71
    • US$26.39
    • US$32.99
    • US$32.19
    • US$12.69
    • US$20.78
    • US$40.99