Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • bcare
    DE
    27/01/2022

    Nice gadget. I have wear it, I think it will take a little bit training to use it as controller. But first I have to implement an interface for my robot control software like I have done for X-Box controller. Then it would be funny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Odbieram cały zestaw robotów. Nadal muszę wymyślić, jak połączyć całość, ale na razie jest to bardzo miłe, że komenda jest na rękę. Polecana dla tych, którzy są fanami Star Trek Borg

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2018

    Δεν το εχω δοκιμασει ακομα, αλλα το εχω κανει unboxing στο καναλι μου αν θελεε να πατε να δειτε πως ερχεται κτλ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2018

    very very cool item. but problem is that the link to download sofwtare is in chinese also when i recvd the shipment, one of the finger rings is missing :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2020

    Moje drugie zamówienie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Rękawica wydaje się mieć bardzo dobrą jakość. To jest to, co już jestem używany z produktów Hiwunder. Kiedy go uruchomisz, to jest bardzo imponujące narzędzie. Dostawa Banggood była niesamowicie szybka jak zwykle- dostawa do Europy w ciągu 10 dni roboczych. Jedynym problemem jest to, że link do dokumentacji jest w baidu i jak można przeczytać w drugiej recenzji i komentarze nikt w Europie van ściąga z baidu, ponieważ potrzebujesz chińskiej komórki, aby uzyskać konto baidu. Skontaktowałem się więc z obsługą klientów Banggood i poprosiłem ich o dostarczenie mi linku, który można otworzyć w Europie. Wsparcie Banggood napisało, że będą eskalować temat do odpowiedzialnych departamentów. Około dwadzieścia razy pytałam o postęp i za każdym razem, gdy otrzymałam odpowiedź, że będzie to eskalowane i otrzymam odpowiedź w ciągu 24 godzin. I dzisiaj otrzymałem odpowiedź, że termin gwarancji minął i nie mogą mi już pomóc. W każdym razie poszukam innych źródeł, aby uzyskać kod próbki, ponieważ aby przeinżynierować funkcje będzie dość czasochłonne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Dzięki bardzo. Pakiet dotarł w końcu po wielu miesiącach opóźnienia z powodu pandemii COVID-19. Całkowicie rozumiem sytuację i doceniam troskę o klienta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2018

    Great looking hand, fits perfect on my hand, nice feel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Dobra jakość. UK wtyczka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2020

    Ustawienie czujników ramienia wygląda dobrze. Nie miałem jeszcze okazji użyć go z Arduino.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$276.99
    • US$68.13
    • US$13.59
    • US$23.09
    • US$21.93
    • US$21.93
    • US$23.09
    • US$15.00
    • US$34.49
    • US$37.33
    • US$26.55
    • US$22.89
    • US$25.15
    • US$24.24
    • US$19.62
    • US$11.99
    • US$12.69
    • US$43.19