Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(193)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(193)
    • 5 Star(173)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    Produkt jest ładny, stylowy design, nie ma problemu z wchodzeniem produktu. Mój orzeł został przetłumaczony na Egle, ale wysłałem go mailem, bo produkt nie przyszedł. Problem rozwiązany. Nie ma znaczenia, ile czasu zajęło mi uzyskanie zniżki, a ja ją zamawiam. Możesz zaufać, zapłaciłem dodatkowy podatek za drzwi. Dołącz do tego produktu 3 interfejsy (wskaźnik czasu) itd.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    1- 20 küsur ekran seçeneği ve seçtiğiniz fotoğrafı kullanarak ekran görüntüsü yapabilirsiniz 2- el feneri olarak kullanabilirsiniz 3-telefon ile bağlantı kesildiği zaman haber veriyor 4-telefona gelen tüm bildirimleri görebilirsiniz 5- Türkçe dil desteği var 6- sedanter hatırlatma, uyku takibi, kalp hızı , adım sayar...... 7-hava durumunu gösterir 8- 30 metre suya dayanıklı 9- güneş altında bile ekran görüntüsü harika gözüküyor 10- çok hafif 33 gram ZEBLAZE MARKASI SAAT KONUSUNDA ÇOK İYİ

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    *Zielone* 2 wks DHL Shipping. Przybył w dobrym stanie. Skrzynka trochę zgnieciona. Świetny zegarek w jakości materiałów. Duża wartość! Dobrze wygląda ekran - przyzwoita gęstość pikseli dla rozmiaru. Czujniki działają dobrze. Patrz na UI łatwy w nawigacji. Przydatne funkcje. Łatwo łączy BT. Glory Fit App, łatwy w użyciu. Ładuje szybko z 5V/ 1amp Power Brick. Złącze magnetyczne. Lekka i wygodna. Lift-to-view działa dobrze. Niestandardowe oblicza zegarka łatwe i szybkie synchronizacje. Znajdź funkcję telefonu działa dobrze. Zdalna kamera i kontrola muzyki w porządku. Świetny zakup. Polecam! Szczęśliwy klient 😎👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Hibátlan állapotban kaptam meg a terméket. Az óra kidolgozása és a retro dizájn nagyon tetszik. Az első próba alapján jól működik, de ha pár méterre van a telefonomtól, már jelzi is hogy megszakadt a kapcsolat. Mintha a bluetooth kapcsolata gyenge lenne. Minden más szempontból nagyon tetszik, ajánlott.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Myślę, że wszystko pasuje do opisu. Telefon był łatwo podłączony za pomocą aplikacji Glory Fit. Kroki się liczą, monitor pulsu, ciśnienie krwi. Nie sprawdziłem jeszcze reszty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Dobra cena, zobaczmy ile wytrzyma bateria. Dobry czas dostawy, 16 dni do Hiszpanii. Jak na razie idzie dobrze, dobrze się synchronizuje i pokazuje wszystko na ekranie, na przykład, że nie pokazuje czasu, a aktywuje GPS w telefonie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Great watch, nice band good quality. A retro watch reminiscing an old favourite Casio watch. Glory Fit app easy to use and tracks and display data in good looking graphics. Battery life is OK with 5 days continuous use with all features turn on especially 24/7 heart rate monitoring. The Bluetooth range I believe is under 10m and the watch will vibrate when out of range. This feature cannot be turned off (not that I'm aware of) and can be annoying with its intermittent buzzing. Apart from that, a great watch from a great company, kudos Zeblaze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Zamówiłam z Turcji otrzymałam go w 18 dni zapłaciłam podatek jak 25 TL zdecydowanie polecam to turecki język może być trochę za mały dla tych z grubymi nadgarstkami ale naprawdę świetny pomiar ciśnienia dostępne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Nowoczesna, inteligentna wersja zegarka Casio F-91. Z zapewnieniem zeblaze... dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo dobry produkt w tej cenie!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 507
    • Ft11 414
    • Ft8 861
    • Ft23 180
    • Ft10 980
    • Ft7 119
    • Ft5 547
    • Ft15 413
    • Ft12 213
    • Ft16 804
    • Ft11 260
    • Ft12 022
    • Ft8 630
    • Ft12 493
    • Ft20 994
    • Ft21 580
    • Ft12 330
    • Ft3 389