Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(806)
  • Obrazy
  • Wideo(16)
  • All Star
    • All Star(806)
    • 5 Star(757)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2022

    Ten przegląd pochodzi od kogoś, kto przez ponad dekadę latał helikopterem i woził ciężarówki. Ten dron to mój pierwszy FPV po niezliczonych godzinach badań i cieszę się, że go wybrałem. Za tę cenę, to huop jest pełne funkcji. Jest bardzo wytrzymały i już kilka razy uderzył w ściany bez problemów. Nawet z wersją 19000kv, to naprawdę daje kopa, gdy naciśniesz przepustnicę, więc jeśli jesteś nowy, możesz się nauczyć, jak oswoić limit przepustnicy w betalotu. Jest bardzo szybki w pomieszczeniach i masz gwarancję, że trafisz coś, jeśli jesteś nowy w FPV. Na zewnątrz, nie miałem najlepszego odbioru z VTX, ale to może być bardzo tanie gogle, które wybrałem na początek. Nawet po kalibracji akcelerometru i dopasowaniu przepustów radiowych do wyjścia betalotu, nadal mam mały dryf i skok do przodu w trybie stabilizacji. Chociaż podoba mi się to do tej pory, powiem, że dostarczana ładowarka nie jest świetna. Nie chce ładować powyżej 4,2 woltów, bez względu na ustawienia. Narzędzie do usuwania rekwizytów jest również bezużyteczne, ponieważ metal jest tak miękki jak puszka pop. Chociaż rama jeszcze nie pękła, jest słaba i słaba, ale to bardzo łatwa i tania aktualizacja, aby zrobić z ramą meteorytu 65, kiedy w końcu ją złamiesz. Jeśli chodzi o cenę, zdecydowanie polecam ten skok każdemu, kto dopiero zaczyna, a słabości można łatwo rozwiązać, co sprawia, że ulotka można kontynuować przez długi czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    Great whoop and with 19000kv enough power for indoor flying. Easy to bind due to the good manual. Makes a lot of fun. The charger is really cheap, just a circuit board. On thingiverse you can find a case for it to print: https://www.thingiverse.com/thing:4412474 I would recommend an optional charger.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Mobula6 dostarczona dzisiaj, paczka nie była uszkodzona, również pudełko było OK, bardzo dobrze zapakowane! Przetestowałem i z powodzeniem związałem mój RadioMaster z Edge TX16S, a także gogle deVention 2 FPV Jako początkujący ten mały miotacz pomoże mi nauczyć się latać z dronem FPV Dzięki sprzedawcy, w pełni polecam, A ++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Przyszedł szybko, nieuszkodzony i funkcjonalny, w tym wszystkie akcesoria i zwięzła, przejrzysta i intuicyjna instrukcja obsługi. Nie miałem żadnych problemów w procesie wiązania Jumper t8sg radio, podczas gdy w odniesieniu do różnych ustawień na betaflight (użyłem aplikacji Speedybee) miałem trochę problemów, które rozwiązałem oglądając kilka tutoriali w sieci. Dron jest wspaniały, świetnie lata, obraz, który pojawia się w goglach jest wyraźny i ostry, z małą ingerencją, co zapewnia prawdziwie zanurzone doświadczenie w lataniu. Jeśli nie lecisz agresywnie, z dostarczonymi bateriami 300 mah, możesz lecieć przez około 3 minuty, wylądować około 3,2v, aby nie zepsuć liposukcji, w przeciwnym razie możesz dostać nawet około 4 minuty lotu, zawsze nie przepychając się za dużo i wylądować przy 2,8V, Biorąc pod uwagę to, że zostawiłem wszystkie ustawienia PID i ESC nietknięte, jeśli wyświetlisz ESC, czas lotu się podwoi. Co jeszcze można powiedzieć... Ten mały facet zdecydowanie zasługuje na całą sławę, którą się szczyci, gorąco polecam zakup wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    To mój drugi szczęśliwy model Mobula6 i z radością kupiłbym ten jeszcze dzisiaj, gdyby coś mu się stało. Ten maluch pomógł mi przetrwać cały sezon włamań i włamań w międzynarodowych zawodach. Nie musiałem nawet wymieniać silnika. Wersja 25 000kv jest szybka, ale w razie potrzeby można ją oswoić ze skalą przepustnicy. Wolałem mieć moc 25 000kv, ale żeby móc wykonać wszystkie sztuczki potrzebne do wykonania, od trippy spins, przez pętle mocy, po kostki Rubika, zrobiło to wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Wyśmienity dron na początek. Otrzymane w ciągu 1 tygodnia jestem przekonany. Antena i skórzany drut był jakikolwiek sposób w momencie przyjazdu, ale dobrze zajmuje to 2 minuty, aby umieścić z powrotem na miejscu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Moja mobula przybyła w 14 dni naprawdę była szybsza niż się spodziewałem. Pudełko jest w dobrym stanie. Jeszcze go nie testowałem, bo kieliszki z magazynu w USA jeszcze nie dotarły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Świetny produkt, ale nie mogłem go uzbroić, jakby się nie uzbroił. Myślę, że mogłem zrobić coś podczas lotu beta, ale nadal nie wiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Dziękuję bardzo, wszystko jest idealne. To nie pierwszy, który kupuję w Banggood i na pewno nie ostatni Obiecuję. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Przyjazny dla początkujących dron, który może być używany wewnątrz i na zewnątrz, jak również. Przyzwoity czas lotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$122.99
    • US$25.29
    • US$116.99
    • US$16.99
    • US$119.99
    • US$9.23
    • US$10.38
    • US$63.24
    • US$149.99
    • US$99.99
    • US$89.99
    • US$266.79
    • US$475.99
    • US$533.59
    • US$209.99
    • US$369.99
    • US$103.99
    • US$6.59