Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(700)
  • Obrazy
  • Wideo(15)
  • All Star
    • All Star(700)
    • 5 Star(667)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Przybyły w porządku, szybkie produkty dostawcze w nowym stanie. Moim jedynym problemem było to, że komunikacja na śledzenie nie była najlepsza i w wyniku niewiedzy, gdzie jest paczka, wywołała niepokój, jednak Banggood zareagował natychmiast i został rozwiązany w krótkim czasie. Dziękuję ci Banggood za twoje natychmiastowe działania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    To naprawdę świetny dron. Zaktualizowałem drona do najnowszej wersji betalotu i naładowanego jesc 96khz, mój czas lotu z baterią 300mah wynosi 05:50 minut, ale baterie 300mah padły w ciągu miesiąca. Ale teraz widzę to ciężko o 02:00 minut, Kupiłem akumulator GNB 520 mah i na tych ustawieniach widzę o 08:00 minut lotu w domu, dron jest bardzo solidny, uderzam go wiele razy dziennie, ale nie ma żadnych uszkodzeń. 19kv model Flysky

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Mikro dron top, tylko 3 szczegóły, których nie lubiłem Kamera się nie spodobała, bateria kończy się szybko, ekran radiowy jest słaby, moje radio i taranis X9D plus 2020

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Bardzo ładny mały hup. Aparat wygląda dobrze w środku, o ile wiem, jest bardzo dobrze zmontowany. Szybka uwaga, jeśli zamawiasz do Holandii nie wybieraj taniej metody wysyłki!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Wersja 19000kv! To niesamowite, lata jak większy quad, a kamera jest niesamowita we wszystkich warunkach świetlnych. Może osiągnąć 4,5 Min z jesc firmware. Latanie wewnątrz jest bardzo zabawne i na zewnątrz ma niesamowite 25mw vtx! Kupiłbym jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Do tej pory poleciałem na niego 6 paczek, przetestowałem je w środku. Super szybki, super mały, super zabawa! Sprawdź filmy YT pod kątem poprawy czasu lotu i stabilności w trybie kątowym (Projekt Drwiący) 10/10!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Przybył bardzo szybko. Baterie były naładowane 3,9V. 4 dodatkowe rekwizyty. Jeden śrubokręt, dodatkowe śruby. 1 Narzędzie usuwania rekwizytów. Ładowarka 11.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Przeleciałem co najmniej 60-70 paczek, to fajna ulotka wewnątrz, bardzo szybka z 25k kv, zaskakująco dobra VTX, (do 300, ale jest reklamowany jako 25), odbiór radia jest meh, ale wystarczająco dobry 4 wewnątrz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Zajęło mi to dokładnie miesiąc. Ale było warto. Opakowanie prawidłowe. Dron lata bardzo dobrze, jest o wiele bardziej stabilny niż US65, kamera wygląda bardzo dobrze, chociaż wygląda na to, że sygnał ma mniejszy zasięg niż US65, docenia się więcej zakłóceń, ale nic niepokojącego. Kupiłem 19 000 KV. Dla mnie ma dużo mocy wewnątrz i dłużej działa na baterie. Mam prawie 4 minuty lotu, co jest super. Bardzo zadowolony z zakupu. Zobaczmy, jak długo wytrzyma jego silniki. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Jeśli lubisz FPV, powinieneś mieć tę bestię! Mam silnik 25kv i świetnie się z nim bawię. Przekręć, kręć, nawet zapętlij... Nic nie wydaje się niemożliwe dla tego malucha! Dałem trochę expo w moim radiu, żeby lepiej to kontrolować, ale jest tak szybko. Zrobiłem uaktualnienie z Jezusem i jest jeszcze lepiej! Zdecydowanie nie jest dobry na pierwszy quad, zbyt nerwowy, ale po kilku paczkach... À prawdziwa przyjemność! To jest naprawdę dość więc mogę wziąć go wszędzie (jak widać całowałem trawę kilka razy ) Śmiało chłopaki, albo będziecie żałować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft68 799
    • Ft46 723
    • Ft58 612
    • Ft40 100
    • Ft50 966
    • Ft50 170
    • Ft42 677
    • Ft354 686
    • Ft47 621
    • Ft60 204
    • Ft81 229
    • Ft54 948
    • Ft60 204
    • Ft113 722
    • Ft98 750
    • Ft42 231
    • Ft398 838
    • Ft21 611