Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(822)
  • Obrazy
  • Wideo(16)
  • All Star
    • All Star(822)
    • 5 Star(771)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2020

    Bardzo dobra mała bestia. 5 minut lotu na EmuF 48khz JESC

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Lata naprawdę dobre, dużo mniejsze niż myślałem. Jest też bardzo cichy w porównaniu do moich pozostałych jedynków czy dwóch. 1min do 2min lotu, 1min jeśli zatrzymasz się na 3,4-3,5v, żeby nie wyłączyć baterii. 2min, jeśli zredukujesz akumulator do 3,1v, bateria 300mah jest bardzo ciepła po 2min czasu lotu 😬 Chciałbym, żeby firmy dronów nie używały już złączy pH, szybko się zużywają.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Wybierz wersję Flysky. Czekałem i w końcu przybyłem. 🎵(* ') d Czy to jest z odbiornikiem zewnętrznym? Myślałem, ale nie mogłem go związać bez użycia. 2G to ogromne! Jednak, latanie jest zdecydowanie przyjemny 🎵 Przy okazji, Pella i silnik były ustawione wstecz od początku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Przybyły w porządku, szybkie produkty dostawcze w nowym stanie. Moim jedynym problemem było to, że komunikacja na śledzenie nie była najlepsza i w wyniku niewiedzy, gdzie jest paczka, wywołała niepokój, jednak Banggood zareagował natychmiast i został rozwiązany w krótkim czasie. Dziękuję ci Banggood za twoje natychmiastowe działania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Mały Kopter z 25000kv to prawdziwa potęga, bardzo dobrze się wylatuje z pudełka. Zanurzyłem ramę i wydrukowałem koronę. Jedyną rzeczą, którą szczerze oceniłem, jest to, że czasami zamarza przy 3,2v, a potem się rozbija. W przeciwnym razie ogłaszam tutaj wyraźne zalecenie zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Bardzo ładny mały hup. Aparat wygląda dobrze w środku, o ile wiem, jest bardzo dobrze zmontowany. Szybka uwaga, jeśli zamawiasz do Holandii nie wybieraj taniej metody wysyłki!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Niesamowity mały Rozpruwacz! I nie tylko mnie to cieszy, że znalazłem mikroodbiornik z małym facetem i złączem pod koroną Mopula6s! Super zadowolony, nie mogę przestać latać!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Mikro dron top, tylko 3 szczegóły, których nie lubiłem Kamera się nie spodobała, bateria kończy się szybko, ekran radiowy jest słaby, moje radio i taranis X9D plus 2020

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    To naprawdę świetny dron. Zaktualizowałem drona do najnowszej wersji betalotu i naładowanego jesc 96khz, mój czas lotu z baterią 300mah wynosi 05:50 minut, ale baterie 300mah padły w ciągu miesiąca. Ale teraz widzę to ciężko o 02:00 minut, Kupiłem akumulator GNB 520 mah i na tych ustawieniach widzę o 08:00 minut lotu w domu, dron jest bardzo solidny, uderzam go wiele razy dziennie, ale nie ma żadnych uszkodzeń. 19kv model Flysky

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2020

    Nie ma wiele do powiedzenia o tym małym dziedzińcu, o którym jeszcze nie powiedziano. Czekaj, jest! Zmniejszyć wagę jeszcze bardziej dla większej wydajności i żywotności baterii w tym trybie budżetowym https://www.quadifyrc.com/tips-and-tricks/mobula-6-upgrade-ultralight-lowrider

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$298.99
    • US$284.04
    • US$321.99
    • US$387.99
    • US$402.49
    • US$321.99
    • US$399.99
    • US$359.99
    • US$482.49
    • US$758.99
    • US$89.99
    • US$429.99
    • US$781.99
    • US$144.29
    • US$464.54
    • US$781.99
    • US$206.99
    • US$79.34