Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/10/2021

    Odebrałem tylko kabel typu C... Nie otrzymałem gniazdka 65W. Proszę wysłać mi gniazdko 65W w trybie pilnym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Produkt zgodny z opisem. To był czas dostawy, który był ogromny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Perfekcyjny, oryginalny. przybył wcześniej niż oczekiwano (2 tygodnie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Bardzo ladnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Nie wiem, czy jest oryginalny, ale wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Kupiłem ładowarkę zgodnie z rzekomymi parametrami MacBook Air 2020, ale nie ładuje się z oryginalnym kablem używanym. To nie jest nic takiego. Dostanę z powrotem moje pieniądze?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Zarówno ładowarka, jak i kabel działają zgodnie z założeniami (ładowanie Warp) i wydają się być oryginalne, pomimo prostego opakowania (OEM). Bardzo usatysfakcjonowany! Kabel wydaje się być nieco bardziej miękki niż ten, który znajduje się w skrzynce telefonicznej, ale nie daje żadnych problemów z ładowaniem 65W. Dostawa była dość powolna, ale tego można się spodziewać, biorąc pod uwagę obecną sytuację na świecie. Ogólnie świetny produkt i gorąco polecam! 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Nie są oryginalni. Kiedy używany z moim 8T, nie pojawił się zwrot „doładowania Warp". Nie wiem, czy to wina sklepu czy kuriera, ale jedna z ładowarek się uszkodziła.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Niestety, otrzymałem tylko depeszę... I nie wiadomo, gdzie zdarzył się wypadek. Jestem w rozsypce, ale nadal jestem w spółce z Banggoodem!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 328
    • Ft14 784
    • Ft3 623
    • Ft8 374
    • Ft7 201
    • Ft4 167
    • Ft14 174
    • Ft13 514
    • Ft6 469
    • Ft6 090
    • Ft4 566
    • Ft7 959
    • Ft5 707
    • Ft4 926
    • Ft3 373
    • Ft9 888
    • Ft4 942
    • Ft3 953