Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/07/2021

    Za 14,50 dostaniesz tylko ładowarka bez kabla. Bardzo szybka dostawa w 20 dni bez ceł i bezpiecznie. Bardzo dobra jakość na kablu, ale również na ładowarce. Ale widziałem, że w Xiaomi Redmilk 9 pro nie daje szybkiego ładowania. Dlatego te cztery gwiazdki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Klasyczna ładowarka plus jeden. Działa idealnie. Posiada inny kabel niż oryginał wewnątrz pudełka, ale mimo to, ten jest trwały i dobry!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Mój szybki ładowanie w końcu działa... Bardzo przyzwoity produkt... W porównaniu z jego ceną... To dobry interes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dobra ładowarka, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Wszystko przybyło dobrze, bez kłopotów i dobrego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Świetny produkt bardzo go lubił!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Tylko kabel brakujący wiadro lub ładowarka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Wysoka jakość, oryginalny produkt. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Zamówione i płatne w pełni ponad cenę za ładowarka, która została obiecana jako szybka ładowarka, ale zamieniona na standardową ładowarką. Jeśli oryginalne szybkie ładowarki Oneplus, które ładują mój telefon od 10% do 100% w 15 do 20 minut. Ta jedna ładowarka od 10 do 40 w 30 minut! Nie polecam nikomu nic od nich kupować

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Opakowanie prawie nie istniało, a na pewno nie oryginalne, chociaż nie wiem, czy ta ładowarka była kiedyś sprzedawana osobno. Jest w pełni sprawny, a pomarańczowo spleciony kabel jest ładny dotyk, ale trochę krótki. Trochę lekkie w porównaniu do oryginału z OnePlus 8 Pro, który był z telefonem, ale ładowanie Warp działa świetnie. W tej cenie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 797
    • Ft3 913
    • Ft3 558
    • Ft4 983
    • Ft6 025
    • Ft13 172
    • Ft8 013
    • Ft4 983
    • Ft30 623
    • Ft4 314
    • Ft3 558
    • Ft20 294
    • Ft4 625
    • Ft9 256
    • Ft5 695
    • Ft3 558
    • Ft20 562
    • Ft5 855