Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    Najlepszy telefon na świecie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Szybka wysyłka, paczka przybyła nienaruszona, bardzo zadowolona, na pewno zamówi ponownie w tej aplikacji!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Dobry telefon, radzę. Najlepiej za te pieniądze, brach za 600

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Produkt kupiony ze zniżką, przybył wcześniej niż oczekiwano i poza uszkodzonym zewnętrznym pudełkiem, telefon komórkowy w środku był całkowicie nowy i działa. PS: Diler zawarł również adapter do chińskiego gniazdka telefonu komórkowego w pakiecie, prezent, który bardzo mi się podobał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Przyszło bardzo szybko. Nie pierwszy raz zamawiam, odkąd lubię tę firmę. Nic mi nie jest, ale z jakiegoś powodu zostałem całkowicie wypisany. Przedtem, około 70% ładunku było naładowanych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Świetny telefon w promocyjnej cenie 400 euro nie może mieć lepiej. Bardzo szybki procesor (ang.). . Zdjęcia z górnej półki. Nawet jeśli to chińska wersja z europejskim pokojem to działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Otrzymał jeden kawałek pakietu w doskonałym stanie, bardzo zadowolony z dostawy i produktu, drugi raz zamówiłem smartfony w ciągu ostatnich lat, miłość banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Po 3 miesiącach użytkowania, jest to idealny telefon! Dobra bateria, bardzo dobra jakość aparatu i doskonałe oprogramowanie! Tylko jeden mały punkt: ręczny przycisk z boku telefonu, aby włączyć lub wyłączyć dźwięk, który chce zmienić w kieszeni! Bardzo irytujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Czekałem miesiąc ale było warto, telefon działa bez problemów, nie ma problemów z wyświetlaczem (o których czytałem na różnych forach), szybko działa, szybko się ładuje (25 min), robi ładne zdjęcia. Miłym prezentem jest case i szybka ochronna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Produkt jest bardzo dobry, ale czekaliśmy na 2 miesiące zamiast obiecanej 4-6 tygodni dostawy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$74.99
    • US$184.00
    • US$249.99
    • US$699.00
    • US$164.99
    • US$269.99
    • US$509.00
    • US$219.99
    • US$158.99
    • US$119.99
    • US$199.00
    • US$119.99
    • US$349.00
    • US$259.99
    • US$119.99
    • US$239.99
    • US$349.00
    • US$55.99