Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Telefon przyszedł trzy i pół tygodnia później. Dziękuję bardzo sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    doskonały!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    The product arrived sooner than I expected. I also used the 8th generation, and it is an even better smartphone than that. Especially the graphics performance is great!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Wysoka cena i szybka wysyłka. Opakowanie było dobre

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Zamówione 19/05 i dostarczone w dniu 08.06, niecały miesiąc, więc bardzo dobre! Paczka przybyła lekko wgnieciona, ale zmieści się! Spektakularny telefon, mogę być zadowolony!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Zakupiony przy użyciu kuponów. Pakiet był dobrze zapakowany i przybyłem do Japonii około 12 dni po zamówieniu. Przy okazji, przyjechałem ekspresem Sagawa. Numer śledzenia pozostał nietknięty, więc martwiłem się, ale z ulgą dotarłem bezpiecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Przedmiot miał tylko pieczęć dostawy, nie ma oryginalnego zapieczętowania. Wewnętrzna folia ochronna była z pewnością dotykana (może niestandardowa). Inaczej telefon wygląda dobrze i wydaje się nowy. Ładne oprogramowanie, łatwe do transferu aplikacji i danych z poprzedniego telefonu, oszałamiająco szybkie ładowanie. Preferowany tej globalnej wersji rom, ze względu na moje wcześniejsze doświadczenie bezprzewodowe ładowanie wpływa na żywotność baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Piękny telefon, świetna kamera i system operacyjny Oneplus niezwykle szybki. Bateria ładuje się w 45 minut, a w pół godziny masz 80%.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Tak jak oczekiwałem od telefonu OnePlus. Przesyłka trwała średnio 25 dni do Europy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft76 142
    • Ft105 938
    • Ft79 453
    • Ft43 035
    • Ft79 453
    • Ft102 627
    • Ft59 589
    • Ft38 069
    • Ft6 618
    • Ft43 035