Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(448)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(448)
    • 5 Star(431)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2021

    Doskonały telefon. Działa pięknie, bardzo wygodnie w użyciu, bardzo reaguje. Kolory są bardzo jasne i ma kilka funkcji, przez które wciąż przechodzim i jak na razie jestem bardzo zadowolony z zakupu. Wewnątrz pudełka znajduje się silikonowy futerał, więc nie ma pośpiechu, aby go kupić, jak również cienki, ale dobrej jakości ochraniacz ekranu już na miejscu, bez żadnych znaków, więc nie będzie potrzeby zmiany go od razu. Zawiera również ładowarkę warp, więc ładuje się szybko, jak również masę naklejek OnePlus. 24 godziny po pierwszym naładowaniu do 100%, przy regularnym stosowaniu (połączenia telefoniczne, Whatsapp, Facebook, internet i filmy, [nie testowane jeszcze z GPS]) Telefon nadal ma ponad 50% naładowań. Podobały mi się również zawarte aplikacje OnePlus. Masz kilka narzędzi, które pomagają ci w migracji ze starego telefonu do nowego, możesz ustawić alarm, nawet jeśli telefon jest wyłączony, więc nie musisz go zostawiać na całą noc tylko na poranny alarm. Jedyną rzeczą, która mnie rozczarowała, w porównaniu do innych telefonów, jaką miałem, jest lampion, ponieważ nie wydaje się być aż tak jasny. Może instaluje. Al w sumie, naprawdę polecam ten telefon.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Banggood TOP. Zamówienie złożone 21 grudnia, tuż pod świętami, więc oczekiwałem dostawy do końca stycznia. Paczka dotarła 13 stycznia, dostawa w rekordowym czasie! Nie muszę dodawać, że telefon jest idealny i z płynnością się rozbraja. Moim zdaniem najlepszy android w okolicy. Dzięki Banggood za europejski adapter w pakiecie. Model smartfona, który pojawi się będzie IN2020 z zainstalowanym OxygenOS, ROM Global. Folia ochronna.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Jest to wysokiej klasy urządzenie o świetnym wzornictwie i świetnej wydajności. Dostawa do Polski trwała 2 tygodnie, co jest całkiem miłe. Pakiet był bardzo dobrze chroniony. Ładowarka była z nie-polish wtyczką, ale do pakietu dodano odpowiednie rozszerzenie. Ogólnie doświadczenie zakupowe jest bardzo dobre, a ponieważ cena jest znacznie lepsza niż na stronie OnePlus jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Oczywiście język polski był obecny w tym globalnym firmware. Ponieważ dość trudno znaleźć odpowiednią ochronę ekranu dla tego urządzenia mogę polecić ekrany ze szkła UV - one dobrze wykonują swoją pracę.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Mam produkt po zniżkowej cenie, działa bardzo szybko, jak zawsze. Cieszę się, że udało mi się kupić jeden dla siebie, ale postaram się kupić jeden dla mojej żony, jeśli mi się uda, Ponieważ bardzo go lubi.Poleciłbym go każdemu innemu.Wysokiej jakości telefon.Wielki,szybki,dokładny,dostawa.Przyszło w 2 tygodnie.Dziękuję Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Dziękuję, Banggood, świetna maszyna. Dojazd w 14 dni bez żadnych problemów celnych i opakowań w dobrym stanie. Mimo że amerykańska ładowarka wysłała adapter do UE, to już jest wyposażony w folię ochronną i posiada silikonową osłonę. Niebieski model jest piękny. Świetny zakup dla stosunku ceny do jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Świetny telefon, super szybki. Niestety tylko wersja CN dostępna i brak UE. * na zdjęciach są dwa - jeden 8pro czarny, jeden zielony. A niebieski to 7PRO

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Dostarczenie do Polski zajęło 15 dni roboczych i łącznie 23. Paczka zapakowana dobrze, ale nie świetnie, może być lepiej zapakowana. Dodano unijny adapter ładowarki. Świetny telefon, bardzo szybki i świetny design. Naprawdę idealny do tej nagrody. Jeden z najlepszych :) Polecam Banggood i ten telefon!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Piękny telefon i dotarł daleko przed moją myślą. Przybycie zajęło około 15 dni. Sprzedawca był uważny, wtyczka nie jest kompatybilna dla nas i wysłał adapter. Ogólnie wersja romska, bardzo dobra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Ładny pakiet ochrona UE adapter do mojej ładowarki szybkie wysyłkowanie wszystko jest idealne!! Dziękuję ci banggood za to, że m pożądanie jest możliwe! To niezwykłe, że musiałem skontaktować się z Banggoodem w celu wyjaśnienia i natychmiast służył mi w najlepszy możliwy sposób!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Idealny telefon, od opakowania do samego smartfona. To trwało 14 dni od wysyłki w soboty i niedziele. Bardzo pozytywne opinie dla Banggood, gratulacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft48,184
    • Ft80,828
    • Ft49,739
    • Ft40,412
    • Ft46,630
    • Ft65,283
    • Ft52,848
    • Ft82,382
    • Ft40,412
    • Ft99,173
    • Ft34,194
    • Ft202,073
    • Ft120,935
    • Ft124,352
    • Ft24,868
    • Ft34,194
    • Ft40,412
    • Ft17,705