Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2022

    do oglądania filmu to nawet nie jest zły, myślę, że to jest dobre również do gier, jedyną rzeczą nie jest całkiem jasne, dlaczego mają dwa audio jack, 3.5 i regularny big jack, dwa kable audio 3.5-3.5 prosty kabel aux i drugi 3.5-jack, który jest już ciaśniejszy, sprężyna i kolor dobrze i oczywiście może być już dostarczony typ C. Ale w ogóle, pozytywne wrażenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Absolutnie niesamowite słuchawki w cenie. Bardzo mocne basy, bardzo wygodne nauszniki, niska waga. Złota płyta 6.35mm jack wygląda bardzo luksusowo. Lubię też duże zawiasy po bokach. Cała konstrukcja jest z tworzywa sztucznego, z wyjątkiem dwóch regulowanych metalowych płyt po bokach. Mimo to konstrukcja wydaje się dość wytrzymała. Dźwięk klikania z mikroprzełączników brzmi trochę tanio. Jednak dźwięk, moim zdaniem, jest doskonały na Bluetooth, a nawet lepszy na kablu. Jestem fanem ItaloDisco i muzyki Spacesynth, i do tego rodzaju muzyki mam najlepsze słuchawki, jakie do tej pory miałem. Jedna gwiazdka z głowy, bo przyszła do mnie bez kabli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    it was a very good buy. totally worth the price, the music sounds nice. the bass is not overstretched. can also be used as a headset. in summer the ear pads are warm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Dźwięk z czerwonym przewodem jest niesamowity, daję mu 9/10, Bluetooth jest dobry 7/10. Myślałem, że będzie mi przeszkadzało, bo się złamią, ale dobrze się rozciągnij

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Doskonałe słuchawki, można słuchać przez przewód, jak również przez bluetooth. Wygrał w losowaniu 5 odbitek. Dostawa do Mołdawii w chwili obecnej jest dość szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Uwielbiam to, sprzedawca powiedział, że pojawi się w ciągu 2 tygodni, a pojawi się dokładnie w 2 tygodnie 14 dni. Lubię dźwięk, ale jest trochę za mały na moją głowę, mam dużą głowę, więc nie narzekam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Jeszcze raz dziękuję i otrzymałem zamówienie ☺️☺️ brzmi jak to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Jakość i dźwięk produktu są doskonałe. Słuchawka jest super, super wygodna i brzmi świetnie. Bass jest imponujący. Jeśli szukasz nowych słuchawek w przystępnej cenie to jest to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dźwięk jest wyjątkowy i bardzo dobrze w porównaniu do systemu znacznie droższe, jednak opakowanie było słabe, uszkodzone i słabe. Z pewnością nie nadaje się do produktu o tym standardzie i powinien być wzmocniony o dodatkowe kartony lub folie bąbelkowe. Wysoce polecany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem jakości tych słuchawek. Nie zdawałem sobie sprawy, jak dobrze były oceniane, kiedy dokonałem zakupu. Za cenę, są one bardzo dobrej jakości i polecam je każdemu, kto chce wydać taką ilość pieniędzy. Kolejny świetny zakup, dzięki Banggood! zdrowie 👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$34.99
    • US$28.59
    • US$25.29
    • US$62.99
    • US$23.09
    • US$44.99
    • US$29.99
    • US$48.39
    • US$50.39