Opinie klientów

4.83 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2020

    OK działa ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2020

    Szybka dostawa. Pełny pakiet - brak brakujących i uszkodzonych części Instrukcja montażu nie jest w 100% poprawna, ale wystarczająco dobra, aby uzyskać sprawny model. Silnik steppera osi X znajduje się na lewym nawiasie. Domyślnie oś Z jest odwrócona. Łatwy do naprawy za pomocą polecenia „$3". Musiałem przewiercić kolbę do 5.5 mm - nie można było umieścić go na wale silnikowym C - oba szczegóły 5 mm. Sterownik offline ma pierwszeństwo - po podłączeniu nie ma kontroli PC. Sterownik nie jest wysokiej jakości jeden. Zrobię nową sprawę dla mojej. Oprogramowanie jest wystarczająco dobre, aby zdać pierwszy test.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2020

    Dobry produkt. Ma małe problemy, ale w końcu jest funkcjonalny. Kierunek silnika osi Z był odwrócony. Rozwiązane z podłączeniem kabla. Pionowe piekarniki mają mały problem, duże dziury dla optycznej osi stali zostały wykonane po złej stronie. To dlatego, że na mojej maszynie silnik osi X jest po lewej stronie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2020

    Kocham tę maszynę, łatwy i przejrzysty montaż z instrukcją, na początku działała, a teraz mam ją z łącznością Bluetooth i testami laserowymi 😄👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2020

    Ogólnie bardzo ładna maszyna startowa niezbyt szczęśliwa, ponieważ nie wysłali poprawnej eu wtyczki i instrukcje nie wszystkie były poprawne, na przykład silnik osi X był zamontowany po przeciwnej stronie maszyny nie jak pokazano na obrazkach i utrudniał montaż nieco zrozumienie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Świetna cena za pieniądze. Otrzymano tylko 5 z 10 bitów wiertniczych :( ale ok :) niektóre części są drukowane 3d, ale wygląda na wystarczająco mocne dla aplikacji. Bardzo łatwe w montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2020

    Otrzymane, działające, tylko z pewnymi różnicami : 5 bitów nie 10 i x toporek odwrócona strona i należy odwrócić jej druty silnikowe steppera

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Wszystko poszło dobrze. Jakość jest w porządku za cenę. Niektóre części wymagają przeróbki dla sprawnego działania. Jednostka pojawiła się bez żadnych sterowników i oprogramowania. Zajęło mi trochę czasu, żeby wszystko rozgryźć. Tylko cztery gwiazdki. Ważne: Połączenie USB nie działa, gdy podłączone jest zewnętrzne pole kontrolne!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Dobrze spakowane, duże miejsce pracy, - Wiercenie dla równoległego prowadzenia tabeli nie mieści się w granicach tolerancji, dlatego tabela zaciska się podczas procesu, - Przepustki do mielenia aluminium były rozprowadzane podczas transportu, również wrzeciona kulkowe są zanieczyszczone i działają „bumpy", - częściowo złe/zbyt krótkie śruby, # Jak czytamy w instrukcji obsługi, jest to „zabawka". Jakość, ten zestaw i jego opis nie są niezbędne precyzje (na jednym zdjęciu nawet niskie napięcie grania nakrętki ruchu jest bez funkcji).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Ogólnie wygląda jak standard 3018 pro, ale jest kopią na początek pionowe są źle ustawione, więc nie można zamontować silnika po prawej, Część, w której kładziesz końcówkę cięcia kolekcjon jest zbyt duża, więc nie można go zakręcić w dół jest zbyt mała dla bitu, jak przy montażu na wrzecieniu dziura jest zbyt mała, więc trzeba będzie wywiercić, Brak wentylatora chłodzącego na płycie głównej i nie można zamontować płyty, jak to mówi w instrukcji brak oprogramowania lub sterownika, to złe części. Maszyna jest dobrze wykonana idzie razem dobrze poza tymi, o których mowa zrobione test pracy drobne złącze wrzecionowe jest dobre więc ogólnie za cenę , warte ceny zapłaciłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,391
    • Ft4,008
    • Ft3,730
    • Ft2,712
    • Ft65,157
    • Ft20,359
    • Ft5,242
    • Ft80,212
    • Ft70,957
    • Ft4,069
    • Ft6,167
    • Ft27,147
    • Ft3,051
    • Ft4,008
    • Ft3,730
    • Ft8,327
    • Ft6,445
    • Ft10,857