Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2021

    Zestaw jest bardzo ładnie zmontowany tylko z dwoma drobnymi problemami. Oś Y jest odwracana w firmware, a instrukcja odnosi się do plastikowych myjek M5 do montażu sterownika na ramie. Myjki M5 nie ma w zestawie. Poza tym, montaż przebiegł sprawnie, i byłem mile zaskoczony wysokiej jakości części wtryskiwanych zamiast drukowanych 3d, a części bakelitowe zostały precyzyjnie wycięte. Zrobiłem film na moim kanale, który możesz sprawdzić, jeśli chcesz. https://youtu.be/85HHZSwv3V8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    OK działa ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2020

    Szybka dostawa. Pełny pakiet - brak brakujących i uszkodzonych części Instrukcja montażu nie jest w 100% poprawna, ale wystarczająco dobra, aby uzyskać sprawny model. Silnik steppera osi X znajduje się na lewym nawiasie. Domyślnie oś Z jest odwrócona. Łatwy do naprawy za pomocą polecenia „$3". Musiałem przewiercić kolbę do 5.5 mm - nie można było umieścić go na wale silnikowym C - oba szczegóły 5 mm. Sterownik offline ma pierwszeństwo - po podłączeniu nie ma kontroli PC. Sterownik nie jest wysokiej jakości jeden. Zrobię nową sprawę dla mojej. Oprogramowanie jest wystarczająco dobre, aby zdać pierwszy test.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2020

    Dobry produkt. Ma małe problemy, ale w końcu jest funkcjonalny. Kierunek silnika osi Z był odwrócony. Rozwiązane z podłączeniem kabla. Pionowe piekarniki mają mały problem, duże dziury dla optycznej osi stali zostały wykonane po złej stronie. To dlatego, że na mojej maszynie silnik osi X jest po lewej stronie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2020

    Kocham tę maszynę, łatwy i przejrzysty montaż z instrukcją, na początku działała, a teraz mam ją z łącznością Bluetooth i testami laserowymi 😄👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2020

    Ogólnie bardzo ładna maszyna startowa niezbyt szczęśliwa, ponieważ nie wysłali poprawnej eu wtyczki i instrukcje nie wszystkie były poprawne, na przykład silnik osi X był zamontowany po przeciwnej stronie maszyny nie jak pokazano na obrazkach i utrudniał montaż nieco zrozumienie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Świetna cena za pieniądze. Otrzymano tylko 5 z 10 bitów wiertniczych :( ale ok :) niektóre części są drukowane 3d, ale wygląda na wystarczająco mocne dla aplikacji. Bardzo łatwe w montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2020

    Otrzymane, działające, tylko z pewnymi różnicami : 5 bitów nie 10 i x toporek odwrócona strona i należy odwrócić jej druty silnikowe steppera

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Ta maszyna jest doskonałym wprowadzeniem do produkcji CNC.Jest to oczywiście bardzo zła maszyna, stąd zaskakująco niska cena.Nie kupuj tej maszyny, jeśli chcesz, aby to było wystarczająco sztywne lub mocne.To jest więcej niż możliwe frezowanie pcbs i ogólne Grawerowanie, które pozwoli Ci przejść do większych, sprawnych maszyn.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Wszystko poszło dobrze. Jakość jest w porządku za cenę. Niektóre części wymagają przeróbki dla sprawnego działania. Jednostka pojawiła się bez żadnych sterowników i oprogramowania. Zajęło mi trochę czasu, żeby wszystko rozgryźć. Tylko cztery gwiazdki. Ważne: Połączenie USB nie działa, gdy podłączone jest zewnętrzne pole kontrolne!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft93 847
    • Ft93 847
    • Ft136 231
    • Ft60 545
    • Ft90 820
    • Ft33 299
    • Ft66 600
    • Ft36 326
    • Ft54 491
    • Ft87 490
    • Ft102 929
    • Ft60 545
    • Ft30 271
    • Ft72 655
    • Ft75 683
    • Ft52 447
    • Ft105 957
    • Ft9 436