Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(647)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(647)
    • 5 Star(635)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2021

    Widzisz, kiedy twoje mycie było skuteczne, wręcz przeciwnie, kiedy nie, jak długo myłeś zęby lub jakiego ciśnienia użyłeś. Możliwości personalizacji szczotkowania zębów, wyświetlania, ustawiania intensywności, czujnika ciśnienia, funkcji pominiętych stref lub tworzenia własnych planów są już funkcjami premium. Tak Świetny produkt, ale słaba wysyłka z GLS.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Od dawna jestem fanem szczoteczek do zębów Oclean. Oferują absolutną technologię, innowacyjne czyszczenie zębów i naprawdę dobrą aplikację. Mogą być ładowane szybko i trwać naprawdę długo. Są aktualizacje firmware. Więc mogą łatwo nadążyć za każdą drogą szczoteczką do zębów. Teraz naprawdę chciałem mieć nowy model z wyświetlaczem, który pozwala zaoszczędzić trochę czasu korzystania z aplikacji (stan baterii, zmiana programu itp.). Wyświetlacz oferuje bardzo dobrą czytelność i łatwą obsługę dotykową. Absolutnie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Przyjechał w poniedziałek. Dobrze spakowane, wszystko w porządku. Szczotka jest wysokiej jakości, materiały są również ok, wszystko pasuje, pasuje, jakość wykonania, duża satysfakcja. Program zainstalowany, intuicyjny, jasny, zdecydowanie polecam. Muszę kupić kilka przedłużaczy, nie zauważyłem, że jest tylko 1 w pakiecie, to chciałby więcej. Świetny zakup dla mnie, zdecydowanie polecam!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    To moja druga szczoteczka do zębów. Bardzo dobry produkt, działa świetnie. Możliwość połączenia z aplikacją, w przypadku gdy istnieje możliwość różnych ustawień w myciu zębów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Świetna szczoteczka. Po jej pierwszym użyciu miałem wrażenie, że wcześniej nigdy poprawnie nie umyłem zębów. Aplikacja pilnująca postępów oraz umożliwiająca zaplanowanie całego programu czyszczenia. 3 dni używania i widać, że osady a nawet kamień znikają. Super!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Unikalny design, trzyma się dobrze i nie jest trudny. Połączenie z aplikacją jest łatwe i samo ustawienie również. Po prostu wytrzymaj. W tej cenie polecam każdemu ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Świetna szczoteczka. Szczotka jest dobrej jakości. Widzisz, jak myjesz zęby. Bardzo dobre jest mocne ustawienia i tworzenie własnego pędzla. Przesyłka przez GLS trwała 14 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    πολύ καλές ποιοτικά δουλεύουν άψογα. το μειονεκτημα είναι ότι δεν λειτουργεί η εφαρμογή για android

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 541
    • Ft6 303
    • Ft6 303
    • Ft2 519
    • Ft25 016
    • Ft3 639
    • Ft2 535
    • Ft22 068
    • Ft4 411
    • Ft4 730
    • Ft6 186
    • Ft2 835
    • Ft6 303
    • Ft4 096
    • Ft11 033
    • Ft20 665
    • Ft1 889
    • Ft25 221