Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Szybka dostawa (12 dni). Przybył w bardzo dobrych warunkach. Funkcja oscyloskopu HDS242S jest świetna, lepsza niż oczekiwano. Testowany do 25MHz przy użyciu wewnętrznego generatora sygnału....Tak, może działać równolegle podczas korzystania z multimetru lub oscyloskopu. Częstotliwość i napięcie bardzo precyzyjne. Porównałem pomiar z moim oscyloskopem Owon VDS1022i PC i pokazał te same wartości. Potrzebuję zewnętrznego generatora funkcji, żeby to przetestować do 40MHz, ale na razie działa dobrze. Funkcja regulacji trybu automatycznego zajmuje kilka sekund, aby dostosować fale freq i napięcia. Bardzo intuicyjne menu. Zajęło mi mniej niż 15 minut, aby zdać sobie sprawę z funkcji i ustawień bez przeczytania instrukcji. Łatwy w użyciu i przełączający się pomiędzy funkcją. Użyłem wewnętrznego AWG w pętli, by wstrzyknąć 25MHz, które widać na zdjęciach. Testowałem również aplikację Windows HDS, aby podłączyć HDS do mojego komputera. Oprogramowanie nie jest tak świetne jak dla wirtualnych oscyloskopów, ale pozwala na wychwycinie danych z oscyloskopu HDS. Zobacz ekran mojego komputera. Podsumowując, świetny produkt w cenie. Jestem bardzo zadowolony. Dzięki również Banggood za ofertę i szybką dostawę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Ładny & dokładny. Mini test: FLUKE 8842A MULTIMETR, OWON HDS272S RĘCZNY Oscyloskop, SANWA PC7000 cyfrowy MULTIMETR, PDVS2mini HPD źródło napięcia (THX Ian!), rezystor Alma PRECISION 18 Kohm 0,01%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Dziękuję ci Banggoog. Byłem pod wrażeniem pierwszego zakupu i dość wysoka cena, ale jest to tańsze niż wszystkie inne strony internetowe. Przesyłka trwa około 14 dni otrzymane kompletnego produktu, żadnych szkód, tylko aby naprawdę sprawdzić, jak dobry jest. Dziękuję bardzo. Pierwszy zakup, pod wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Zakres dotarł szybko i bezpiecznie, nie ma uszkodzeń w transporcie. To wersja 40MHz bez generatora sygnału, bo nie potrzebuję go. Ekran jest czysty i chrupiący, łatwy do odczytania. Multimetr działa świetnie. Jedna z najlepszych jednostek all-in-one na rynku od czerwca 2021 roku. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Najlepiej trzymany oscyloskop, jaki kupiliśmy. Bardzo dobra jakość budowy i funkcje. Wymienny bezpiecznik jest dużą zaletą w przypadku przeciążenia prądu zwarcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Oscyloskop dotarł w idealnym stanie, w końcu wybrałem, teraz muszę wypróbować go na ławce na dobre

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Outstanding device! Oscilloscope capabilities are comparable to stationary device twice the price and parallel operation of the multimeter and function generator is really useful. Going to buy more units for the team. Pros: Portable, feature packed, surprisingly good. GUI is simple and intuitive enough. Cons: Came uncalibrated in voltage range - took me a while to find self calibration in Setup Menu. After the procedure works as charm. Battery does not last very long, but can be supplemented with USB power bank.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Мабуть щось трапилось, ддуууже довго відправляли! В Україну потрапило завдяки містекспрес. Митниця два тижня протримала, але таки доїхало укпоштою. Глибокого тестування не проводив, вмикнулося ! це ОК

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Bardzo z szybką funkcjonalnością, multimetr to True RMS tak, dotarł do Brazylii bez opłaty za ☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Produkt jest lepszy niż oczekiwania I szybkie delve i COD z najlepszym pakietem. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft120 283
    • Ft85 239
    • Ft21 146
    • Ft85 324
    • Ft94 710
    • Ft45 838
    • Ft24 427
    • Ft54 328
    • Ft145 224
    • Ft72 611
    • Ft59 982
    • Ft52 140
    • Ft217 838
    • Ft77 662
    • Ft78 925
    • Ft20 202
    • Ft123 125
    • Ft10 731