Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(264)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(264)
    • 5 Star(250)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/06/2021

    Dziękuję ci Banggoog. Byłem pod wrażeniem pierwszego zakupu i dość wysoka cena, ale jest to tańsze niż wszystkie inne strony internetowe. Przesyłka trwa około 14 dni otrzymane kompletnego produktu, żadnych szkód, tylko aby naprawdę sprawdzić, jak dobry jest. Dziękuję bardzo. Pierwszy zakup, pod wrażeniem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Instrument ten jest dobrym urządzeniem wartościowym. Świetnie sobie radzisz.///Dobrze ci idzie. Na początku było to trochę niepokojące, że nie było przycisków na nim, przegapiłem to. Ale to inna kategoria, a ja nie włożyłam w nią tyle. Jestem przyzwyczajony do leczenia, to jest teraz całkiem naturalne, że cztery przyciski kierunkowe mogą zastąpić cewki. Osobną cechą jest to, że może być używany jako multimetr i ma znacznie większy wyświetlacz niż podobny multimetr. Ogólnie rzecz biorąc, podoba mi się, myślę, że to dobry zakup, polecam go innym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Przesyłka była bardzo szybka. Towary zostały zamówione 17.02.2022 z magazynu CZ i przyszły do mnie 22.02.2022. Przyszedł nieuszkodzony i dobrze zapakowany ze wszystkimi akcesoriami, jak w opisie towaru. Kupiłem HDS272S na podstawie wielu recenzji, które znalazłem na wewnętrznej. Kupiłem go jako przenośny oscyloskop. Zdecydowałem się pomiędzy oscyloskopem a tym modelem. Wiele osób twierdzi, że kupno tego urządzenia jako multimetru nie jest warte zachodu. Przekonał mnie fakt, że istnieje również multimetr, który jest dość dokładny i jednocześnie dostępny, również oscyloskop z 2 kanałami i, dodatkowo, generator impulsowy. Sam oscyloskop ma funkcje podobne do klasycznego stołu - na przykład, pomiary i pionowe, tryger i funkcja samochodu, która jest po prostu super działająca. Wyświetlacz jest pięknie czytelny. Mogę użyć funkcji generatora i wyświetlić sygnał na oscyloskopie. Inną wielką zaletą, jaką mam, jest to, że jest zasilany z baterii i pomiar napięcia sieciowego za pomocą oscyloskopu nie sprawi mu żadnego problemu, ponieważ jest on oddzielony galwanicznie. Fakt, że jest kilka przycisków jest bardzo intuicyjny. Byłem w stanie przeglądać poszczególne funkcje natychmiast po włączeniu i wyświetleniu postępu bez otwierania instrukcji. Bardzo czekałem na to urządzenie i mimo, że mam go tylko na kilka godzin, jak dotąd jestem bardzo zadowolony i mogę tylko go polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Otrzymałem produkt Owon Handheld Oscilloscope DDS272S, w dobrym stanie, doskonale funkcjonalny i cieszę się, że nie odmówiłem zamówienia, gdy zostałem powiadomiony, że nie ma go już w magazynie. Skontaktowałem się z usługą i po dyskusji zrozumiałem, że jest to problem techniczny, ze względu na duże zapotrzebowanie na ten produkt, zapasy się kończą. Dzięki zespołowi BANGGOOD. Produkt jest świetny i warto czekać, biorąc pod uwagę ofertę cenową oferowaną przez BANGGOOD. Gorąco polecam zakupy BANGGOOD. Zrobię zakupy w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Ładny & dokładny. Mini test: FLUKE 8842A MULTIMETR, OWON HDS272S RĘCZNY Oscyloskop, SANWA PC7000 cyfrowy MULTIMETR, PDVS2mini HPD źródło napięcia (THX Ian!), rezystor Alma PRECISION 18 Kohm 0,01%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Najlepiej trzymany oscyloskop, jaki kupiliśmy. Bardzo dobra jakość budowy i funkcje. Wymienny bezpiecznik jest dużą zaletą w przypadku przeciążenia prądu zwarcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Zakres dotarł szybko i bezpiecznie, nie ma uszkodzeń w transporcie. To wersja 40MHz bez generatora sygnału, bo nie potrzebuję go. Ekran jest czysty i chrupiący, łatwy do odczytania. Multimetr działa świetnie. Jedna z najlepszych jednostek all-in-one na rynku od czerwca 2021 roku. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Zalecany, kupiłem HDS242S, przybył w określonym czasie. Jest wyposażony we wszystko, czego potrzebujesz dwie sondy i jedna do generatora, w zależności od potrzeby multimetru. To działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Dziękuję, Banggood! Zamówienie otrzymane w dobrym stanie. Przetestowane i działające ok. Otrzymałam również prezent na mój pierwszy zakup. Rekomenduję Bangooda. Wrócę jeszcze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    very good quality I oder it on 11 nov and it come to me on 20 Dec 21 , overall pakage is in good condition, final delivery with blue dart, I order it in Kolkata India , let see how it going on .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$28.99
    • US$62.99
    • US$89.99
    • US$13.99
    • US$16.99
    • US$66.99
    • US$19.99
    • US$24.99
    • US$19.99