Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(335)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(335)
    • 5 Star(315)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/07/2021

    Ładny & dokładny. Mini test: FLUKE 8842A MULTIMETR, OWON HDS272S RĘCZNY Oscyloskop, SANWA PC7000 cyfrowy MULTIMETR, PDVS2mini HPD źródło napięcia (THX Ian!), rezystor Alma PRECISION 18 Kohm 0,01%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Szybka dostawa (12 dni). Przybył w bardzo dobrych warunkach. Funkcja oscyloskopu HDS242S jest świetna, lepsza niż oczekiwano. Testowany do 25MHz przy użyciu wewnętrznego generatora sygnału....Tak, może działać równolegle podczas korzystania z multimetru lub oscyloskopu. Częstotliwość i napięcie bardzo precyzyjne. Porównałem pomiar z moim oscyloskopem Owon VDS1022i PC i pokazał te same wartości. Potrzebuję zewnętrznego generatora funkcji, żeby to przetestować do 40MHz, ale na razie działa dobrze. Funkcja regulacji trybu automatycznego zajmuje kilka sekund, aby dostosować fale freq i napięcia. Bardzo intuicyjne menu. Zajęło mi mniej niż 15 minut, aby zdać sobie sprawę z funkcji i ustawień bez przeczytania instrukcji. Łatwy w użyciu i przełączający się pomiędzy funkcją. Użyłem wewnętrznego AWG w pętli, by wstrzyknąć 25MHz, które widać na zdjęciach. Testowałem również aplikację Windows HDS, aby podłączyć HDS do mojego komputera. Oprogramowanie nie jest tak świetne jak dla wirtualnych oscyloskopów, ale pozwala na wychwycinie danych z oscyloskopu HDS. Zobacz ekran mojego komputera. Podsumowując, świetny produkt w cenie. Jestem bardzo zadowolony. Dzięki również Banggood za ofertę i szybką dostawę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Niedawno (luty 2021) kupiłem OWON® HDS200 Series 2CH Handhold Oscyloskop HD272S, numer seryjny S/N HDS272S2047094. Pochodzi ze sklepu Banggood onLine, numer zamówienia: 96752821 Ogólnie jestem zadowolony z produktu, ale mam problem z instalowaniem sterowników USB i sprawia, że działa na moim Laptop, aby móc pobrać dane z jednostki, lub zobaczyć wykres na większym ekranie. Według mojej wiedzy, instrukcje, które miałem na CD i to, co udało mi się pobrać, dotyczą 32 bitowego systemu Windows OS. Masz sterowniki USB do systemu Windows 64 bit OS? Proszę wysłać mi link do pobrania. Nie mogłem znaleźć tego w twojej sieci. Jak mogę to rozwiązać i proszę o pomoc. Próbowałem zainstalować go na Win7 na jednym Laptop, a także na Win10 inny Laptop bez powodzenia. Byłbym wdzięczny za pomoc. Mike, przestań Kanada

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Dziękuję ci Banggoog. Byłem pod wrażeniem pierwszego zakupu i dość wysoka cena, ale jest to tańsze niż wszystkie inne strony internetowe. Przesyłka trwa około 14 dni otrzymane kompletnego produktu, żadnych szkód, tylko aby naprawdę sprawdzić, jak dobry jest. Dziękuję bardzo. Pierwszy zakup, pod wrażeniem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Przesyłka była bardzo szybka. Towary zostały zamówione 17.02.2022 z magazynu CZ i przyszły do mnie 22.02.2022. Przyszedł nieuszkodzony i dobrze zapakowany ze wszystkimi akcesoriami, jak w opisie towaru. Kupiłem HDS272S na podstawie wielu recenzji, które znalazłem na wewnętrznej. Kupiłem go jako przenośny oscyloskop. Zdecydowałem się pomiędzy oscyloskopem a tym modelem. Wiele osób twierdzi, że kupno tego urządzenia jako multimetru nie jest warte zachodu. Przekonał mnie fakt, że istnieje również multimetr, który jest dość dokładny i jednocześnie dostępny, również oscyloskop z 2 kanałami i, dodatkowo, generator impulsowy. Sam oscyloskop ma funkcje podobne do klasycznego stołu - na przykład, pomiary i pionowe, tryger i funkcja samochodu, która jest po prostu super działająca. Wyświetlacz jest pięknie czytelny. Mogę użyć funkcji generatora i wyświetlić sygnał na oscyloskopie. Inną wielką zaletą, jaką mam, jest to, że jest zasilany z baterii i pomiar napięcia sieciowego za pomocą oscyloskopu nie sprawi mu żadnego problemu, ponieważ jest on oddzielony galwanicznie. Fakt, że jest kilka przycisków jest bardzo intuicyjny. Byłem w stanie przeglądać poszczególne funkcje natychmiast po włączeniu i wyświetleniu postępu bez otwierania instrukcji. Bardzo czekałem na to urządzenie i mimo, że mam go tylko na kilka godzin, jak dotąd jestem bardzo zadowolony i mogę tylko go polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Otrzymałem produkt Owon Handheld Oscilloscope DDS272S, w dobrym stanie, doskonale funkcjonalny i cieszę się, że nie odmówiłem zamówienia, gdy zostałem powiadomiony, że nie ma go już w magazynie. Skontaktowałem się z usługą i po dyskusji zrozumiałem, że jest to problem techniczny, ze względu na duże zapotrzebowanie na ten produkt, zapasy się kończą. Dzięki zespołowi BANGGOOD. Produkt jest świetny i warto czekać, biorąc pod uwagę ofertę cenową oferowaną przez BANGGOOD. Gorąco polecam zakupy BANGGOOD. Zrobię zakupy w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Bardzo z szybką funkcjonalnością, multimetr to True RMS tak, dotarł do Brazylii bez opłaty za ☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Zakres dotarł szybko i bezpiecznie, nie ma uszkodzeń w transporcie. To wersja 40MHz bez generatora sygnału, bo nie potrzebuję go. Ekran jest czysty i chrupiący, łatwy do odczytania. Multimetr działa świetnie. Jedna z najlepszych jednostek all-in-one na rynku od czerwca 2021 roku. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Instrument ten jest dobrym urządzeniem wartościowym. Świetnie sobie radzisz.///Dobrze ci idzie. Na początku było to trochę niepokojące, że nie było przycisków na nim, przegapiłem to. Ale to inna kategoria, a ja nie włożyłam w nią tyle. Jestem przyzwyczajony do leczenia, to jest teraz całkiem naturalne, że cztery przyciski kierunkowe mogą zastąpić cewki. Osobną cechą jest to, że może być używany jako multimetr i ma znacznie większy wyświetlacz niż podobny multimetr. Ogólnie rzecz biorąc, podoba mi się, myślę, że to dobry zakup, polecam go innym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Bardzo szybka dostawa, dobrze zabezpieczona pozycja transportowa, bardzo zadowolona z produktu, wszystko jest funkcjonalne, zgodnie z moimi oczekiwaniami. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$77.99
    • US$659.99
    • US$499.99
    • US$199.99
    • US$249.99
    • US$172.99
    • US$59.99
    • US$68.99
    • US$219.99
    • US$449.99
    • US$299.99
    • US$249.99
    • US$145.99
    • US$179.99
    • US$202.99
    • US$129.99
    • US$199.00