Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    Tak, mam produkt, spodobał mi się, wątpiłem, że nie przyjdzie na początku, ale mam go w rękach bez płynnego działania produktu wszystkim polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Bardzo jasne światła ledowe, z różnymi trybami, w tym migania czerwony / niebieski, główny led jest regulowany, trochę ciężki 245g, jak się spodziewamy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Wygląda na część, rozjaśnia się zgodnie z oczekiwaniami doskonały zestaw dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Bardzo dobra jakość i stosunek jakości do ceny i pochodzi z baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    super fast delivery from UK, only took 3 days. I love it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Możesz wybrać różne tryby oświetlenia i bardzo wygodne dla wędkarzy jest możliwość wyboru małego światła skierowanego w dół, nie przeszkadzając tym, którzy są w pobliżu. Potężne światło, plamka i szerokie światło. Prawdziwa latarnia po oświetleniu na maks. Czerwone światło z tyłu dla rowerzystów i kierowców skuterów w nocy. Dwie bardzo mocne baterie o mocy ponad 6 000 mHA (to zajmuje kilka godzin naładowanie). Wysokiej jakości materiały. Wysoce zalecane. =SYM=----------- Możesz wybrać różne tryby oświetlenia i wygodne dla wędkarzy jest możliwość wyboru małego światła skierowanego w dół, nie przeszkadzając tym, którzy są w pobliżu. Potężne i spot i szerokie światło. Prawdziwy nadajnik, gdy jest włączony do maksimum. Czerwone światło z tyłu dla rowerzystów i kierowców skuterów w nocy. Dwie bardzo silne baterie o mocy ponad 6 000 (na to potrzeba kilku godzin, aby załadować). Wysokiej jakości materiały. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Wszystko, łącznie z baterią. Niezła sprawa, żeby wszystko było w jednym miejscu. Dużo światła, gdy go potrzebujesz i dziwne, wielokolorowe po bokach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Bardzo dobra lampa, choć trochę ciężka. Elementy lampy zapewniają światło na każdą okazję. Bardzo jasne, światło z jednostki centralnej jest łatwe do skupienia. Ogólnie bardzo dobry, wszechstronny reflektor o dobrym stosunku ceny do wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$24.69
    • US$18.99
    • US$16.09
    • US$19.99
    • US$21.84
    • US$19.99
    • US$17.31
    • US$16.16
    • US$19.99