Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(504)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(504)
    • 5 Star(485)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Szybka dostawa w 4 dni, lampa kupiona na noc enduro. Naprawdę oświetla bardzo głośno, a kilka trybów to +. Baterie (18650) są naładowane (Chyba dlatego, że kiedy go otrzymałem i chciałem go naładować, w 2 minuty był gotowy). Bardzo polecam ten produkt. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RuiVIP4
    PT
    15/11/2021

    Szybka dostawa z magazynu w Hiszpanii, nie uiszczała opłat celnych, dostawa wykonana przez MRW. Bardzo dobry produkt, mimo że nie ma BNC, wiele kombinacji światła w głównym, a także w przypadku baterii, jest wyposażony w 2 baterie i kabel zasilający typu USB, jakość vs cena zaleca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Mocne, potężne światło, kilka trybów i czerwone światło (można używać jako tylne światło na rowerze) 2 standardowe akumulatory wielokrotnego ładowania również z kablem USB Kupiłem z rabatem, szybki czas dostawy w UE i jestem zadowolony z produktu, więc polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Dobrze, jak na swoją cenę. Gdybym mógł wybrać między Outerdo 3300lm a Outerdo 3500 XHP50, wybrałbym Outerdo 3300, ponieważ rozprzestrzenianie się światła jest bardziej szerokie i zauważa, że potrzebuję więcej do jazdy na rowerze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    The package arrived on the 11th day after the purchase. (French warehouse) The package was not damaged. I got a rigid bag and battery for the headlamp. It shines nicely with a fairly strong light. It can be set to 8 modes. I couldn't try it at work yet. I think it will meet my expectations.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Mogę powiedzieć, że byłam zaskoczona, jest bardzo silny, bardzo wygodny, i z tego powodu myślę, że całkowicie mnie kryje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    To przyszło bardzo, bardzo szybko! To działa bardzo dobrze, bardzo dobrze. Akumulator można również naładować i naładować. Wiele trybów można ustawić z wieloma światłami. Przyciski działają łatwo. Jest również wyposażony w praktyczną torbę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Bardzo mocna latarka z ładowaniem 18650 baterii w komorze baterii odpornej na rozprysk. Wszystko zapakowane w wygodne pudełko. To był dobry wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Po prostu najlepsza lampa na głowę z solidną skrzynią, która obejmuje dwie baterie do ładowania. Dotyk jest jasny i działa doskonale, jakość jest doskonała. Strona instruktażowa w języku angielskim. Polecam pochodnię i zamówię kolejną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Dotarł w ciągu siedmiu dni na Węgry. Kupiłem je na prezent świąteczny, więc jeszcze nie próbowałem. Ale przyjechali dobrze zapakowani.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.79
    • US$17.33
    • US$13.99
    • US$17.50
    • US$25.40
    • US$31.17
    • US$21.93
    • US$33.86
    • US$34.64
    • US$11.49
    • US$21.25
    • US$18.47
    • US$28.82
    • US$62.99
    • US$27.71
    • US$23.09
    • US$18.47
    • US$45.99