Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(594)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(594)
    • 5 Star(567)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Szybka dostawa w 4 dni, lampa kupiona na noc enduro. Naprawdę oświetla bardzo głośno, a kilka trybów to +. Baterie (18650) są naładowane (Chyba dlatego, że kiedy go otrzymałem i chciałem go naładować, w 2 minuty był gotowy). Bardzo polecam ten produkt. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RuiVIP4
    PT
    15/11/2021

    Szybka dostawa z magazynu w Hiszpanii, nie uiszczała opłat celnych, dostawa wykonana przez MRW. Bardzo dobry produkt, mimo że nie ma BNC, wiele kombinacji światła w głównym, a także w przypadku baterii, jest wyposażony w 2 baterie i kabel zasilający typu USB, jakość vs cena zaleca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Very strong and lightweight headlamp. It has a light at the back as described with a steady or flashing mode. The storage case is elegant and it can be attached to a bigger bag (or elsewhere) thanks to a plastic hook. Batteries were already charged so there was no need to wait for testing the lamp. Delivery was fast and packaging was fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Dobrze, jak na swoją cenę. Gdybym mógł wybrać między Outerdo 3300lm a Outerdo 3500 XHP50, wybrałbym Outerdo 3300, ponieważ rozprzestrzenianie się światła jest bardziej szerokie i zauważa, że potrzebuję więcej do jazdy na rowerze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Mocne, potężne światło, kilka trybów i czerwone światło (można używać jako tylne światło na rowerze) 2 standardowe akumulatory wielokrotnego ładowania również z kablem USB Kupiłem z rabatem, szybki czas dostawy w UE i jestem zadowolony z produktu, więc polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    The package arrived on the 11th day after the purchase. (French warehouse) The package was not damaged. I got a rigid bag and battery for the headlamp. It shines nicely with a fairly strong light. It can be set to 8 modes. I couldn't try it at work yet. I think it will meet my expectations.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Mogę powiedzieć, że byłam zaskoczona, jest bardzo silny, bardzo wygodny, i z tego powodu myślę, że całkowicie mnie kryje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    To przyszło bardzo, bardzo szybko! To działa bardzo dobrze, bardzo dobrze. Akumulator można również naładować i naładować. Wiele trybów można ustawić z wieloma światłami. Przyciski działają łatwo. Jest również wyposażony w praktyczną torbę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Bardzo mocna latarka z ładowaniem 18650 baterii w komorze baterii odpornej na rozprysk. Wszystko zapakowane w wygodne pudełko. To był dobry wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    منتج روعة حبيييييييته مفيد وعملي سريع الشحن وقوي إضاءة

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$25.40
    • US$10.38
    • US$7.19
    • US$19.99
    • US$36.99
    • US$33.34
    • US$25.99
    • US$18.38
    • US$31.17
    • US$13.68
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$13.75
    • US$31.89
    • US$21.99
    • US$17.99