Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(611)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(611)
    • 5 Star(584)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2021

    Dobrze, jak na swoją cenę. Gdybym mógł wybrać między Outerdo 3300lm a Outerdo 3500 XHP50, wybrałbym Outerdo 3300, ponieważ rozprzestrzenianie się światła jest bardziej szerokie i zauważa, że potrzebuję więcej do jazdy na rowerze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Szybka dostawa w 4 dni, lampa kupiona na noc enduro. Naprawdę oświetla bardzo głośno, a kilka trybów to +. Baterie (18650) są naładowane (Chyba dlatego, że kiedy go otrzymałem i chciałem go naładować, w 2 minuty był gotowy). Bardzo polecam ten produkt. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    The package arrived on the 11th day after the purchase. (French warehouse) The package was not damaged. I got a rigid bag and battery for the headlamp. It shines nicely with a fairly strong light. It can be set to 8 modes. I couldn't try it at work yet. I think it will meet my expectations.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Mocne, potężne światło, kilka trybów i czerwone światło (można używać jako tylne światło na rowerze) 2 standardowe akumulatory wielokrotnego ładowania również z kablem USB Kupiłem z rabatem, szybki czas dostawy w UE i jestem zadowolony z produktu, więc polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Mogę powiedzieć, że byłam zaskoczona, jest bardzo silny, bardzo wygodny, i z tego powodu myślę, że całkowicie mnie kryje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Bardzo dobra jakość, praca bardzo dobra 👍 Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Dostawa ok, dziękuję, piękny reflektor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Bardzo mocna latarka z ładowaniem 18650 baterii w komorze baterii odpornej na rozprysk. Wszystko zapakowane w wygodne pudełko. To był dobry wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Jak tylko dostałem produkt, przybył na czas. Opakowanie produktu jest dobre. Produkt wygląda całkiem nieźle. Spróbuję i zobaczę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.40
    • US$7.47
    • US$16.09
    • US$33.99
    • US$15.00
    • US$25.23
    • US$34.99
    • US$17.16
    • US$14.99
    • US$12.69
    • US$10.99
    • US$10.99
    • US$13.99
    • US$10.69
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$13.29
    • US$19.62