Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(289)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(289)
    • 5 Star(275)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2020

    Bardzo potężne światło. Ładowane 186550 baterii łatwo wymienić. Odporna na pluśnięcie komora baterii. 8 rodzajów jasności i funkcji. Czerwone tylne światło w komorze akumulatora widoczne zewnętrznie. Regulacja elastyczna. Fabio bardzo potężne światło i głębokość. Kabel micro USB do ładowania. Przechylanie przedniego światła

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Szybka dostawa w 4 dni, lampa kupiona na noc enduro. Naprawdę oświetla bardzo głośno, a kilka trybów to +. Baterie (18650) są naładowane (Chyba dlatego, że kiedy go otrzymałem i chciałem go naładować, w 2 minuty był gotowy). Bardzo polecam ten produkt. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Myślałem, że Bóg, tak, agent, i Bóg, kupiłem ten piękny kawałek, i kupiłem dwa, ale nie ma torby i zapasów, a reszta poszła z tym, i to przyszło do mnie z najpiękniejszą rzeczą, jaką kiedykolwiek widziałem, światło z przodu, Światło z tyłu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    The package arrived on the 11th day after the purchase. (French warehouse) The package was not damaged. I got a rigid bag and battery for the headlamp. It shines nicely with a fairly strong light. It can be set to 8 modes. I couldn't try it at work yet. I think it will meet my expectations.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Mogę powiedzieć, że byłam zaskoczona, jest bardzo silny, bardzo wygodny, i z tego powodu myślę, że całkowicie mnie kryje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Wielkie światło czyni nocnym dniem. Paczka jest kompletna i nie potrzebujesz nic więcej do kupienia. Przybył w 20 dni do Grecji. Kupię nowy na razie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Bardzo mocna latarka z ładowaniem 18650 baterii w komorze baterii odpornej na rozprysk. Wszystko zapakowane w wygodne pudełko. To był dobry wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Po prostu najlepsza lampa na głowę z solidną skrzynią, która obejmuje dwie baterie do ładowania. Dotyk jest jasny i działa doskonale, jakość jest doskonała. Strona instruktażowa w języku angielskim. Polecam pochodnię i zamówię kolejną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Chodzi o to, żeby położyć poduszkę na czole, żeby się nie kłopotać. W przeciwnym razie świeci bardzo dobrze i jest zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 681
    • Ft6 223
    • Ft7 681
    • Ft7 316
    • Ft9 512
    • Ft5 852
    • Ft6 949
    • Ft6 584
    • Ft10 615
    • Ft6 397
    • Ft6 955
    • Ft5 852
    • Ft6 955
    • Ft6 584
    • Ft4 116
    • Ft8 780
    • Ft4 433
    • Ft21 495