Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2021

    Dzisiaj 10 lutego otrzymałem zamówienie nie próbowałem, ale wszystko bardzo dobrze spakowane i przybył w doskonałych warunkach zachód słońca13 dni niezwykły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Jak na razie, wielki luz satysfakcji przybierze na wadze, ale spodziewałem się, że nic nie szkodzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Otrzymany w dobrym stanie i jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Nienaganna wartość za telefon dostarczony z kulą wartą latynoskiej bomby. Dziękuję OUKITEL!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Przybywam bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Rozkaz dotarł bezpiecznie po 10 dniach.. Dobry produkt i dobry stosunek jakości do ceny..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dobrze spakowane, dziękuję bardzo,..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Mój brat dostał dziś telefon. Nadawca obejmował wtyczkę Ameryki Północnej za darmo, dziękuję bardzo produkt był dobrze zapakowany. Oryginalny produkt, wszystko było wliczone w cenę nic nie zginęło telefon działał z wiatrem Mobile, jak sprawdziłem stronę z sygnałami częstotliwości Banggood. Dziękuję za nadawcę za wspaniałą pracę, którą wykonałeś. To moje pierwsze zamówienie z Banggood i jestem naprawdę zadowolony. Również transport był tak szybko odbierany po 2 tygodniach. Trzymaj wspaniałą robotę na ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Lubię Oukitel WP7 bardzo, czuję się trochę ciężki, ale myślę, że jest to trudne do zrobienia, a micro-SD 64 GB, którego użyłem przed zainstalowaniem jest zepsuty, ale działa dobrze na poprzednim telefonie, więc jest kompatybilny? Właśnie wysłałam maila wsparcia i jestem zadowolona z dostawy i Oukitel wp7.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Podoba mi się ten wyjątkowy smartfon. Dodatkowe światła są również sprawne i dobre. Jestem bardzo szczęśliwy, że mogę przyjechać bardzo wcześnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft84 765
    • Ft54 491
    • Ft87 792
    • Ft60 545
    • Ft115 039
    • Ft81 737
    • Ft87 792
    • Ft39 354
    • Ft54 491
    • Ft81 737
    • Ft34 812
    • Ft39 354
    • Ft42 381
    • Ft208 590
    • Ft12 107
    • Ft52 977
    • Ft105 957
    • Ft15 731