Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(377)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(377)
    • 5 Star(355)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Ten smartfon zapewnia dokładnie to, czego oczekiwałem: niesamowity opór, duża bateria i dobra wydajność. Ma również świetną jasność ekranu, szybką reakcję dotykową, dobry czujnik odcisków palców i kilka dobrych personalizacji dla morświnów. Niektóre słabe punkty: kamera jest tylko dobra, trochę ciężka i dość gruba, ale wszystkie oczekiwane. Może to być połączenie typu C zamiast mikrousb i mieć lepsze pokrycie na nim, ponieważ są one nieco kruche (jedyną kruchą częścią) do codziennego użytku. Akcesoria zawarte są bardzo dobrej jakości i niespodziewanie przyszedł również adapter OTG zbyt. Bardzo imponujące w dzisiejszych czasach. Podsumowując, jestem bardzo zadowolony z urządzenia i gorąco polecam.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Właśnie otrzymałem zamówienie oukitel wp6 ostatniego listopada. Byłem w stanie używać go przez około 12 godzin, a potem telefon zaczął się ciągły (logo), a po kilku godzinach telefon nie chce się włączyć i zauważyłem, że jest żółta plama na wyświetlaczu. Chciałbym prosić o wymianę jednostki. Liczę na przychylną odpowiedź.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Komórki docierają bezpiecznie. 👍👍 to tylko długa dostawa. Jeśli nie mogę tego przyspieszyć. Powiem tylko, że mam zamówienie od 16 dni do Malezji... zamówienie 10/21 do dzisiaj przez ninja van 25/21 małpe2. Cena to tiktop 😍😘

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Chegou rápido e em perfeito estado, pedi e paguei no dia 02/10/2020 e recebi dia 27/10/202020. É smartphone bonito, pesado, opórente, magnifica, boas e bom acabamento. Dotarł szybko i w idealnym stanie, zamówiłem i zapłaciłem w dniu 10/2/2020 i otrzymał 10/27/2020. Jest to piękny, ciężki, odporny smartfon, wspaniała bateria, dobre zdjęcia i dobre wykonanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Chłopaki, za bardzo mi się podobało, to przyszło wczoraj, bardzo dobre, nieziemskie rzeczy, bardzo potężne, zajęło 35 dni, ale było warto. Musiałem płacić cła, uznałem to za normalne, w końcu to produkt importowany. Mieszkam w bh.mg.przybyłem nietknięty.Bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Otrzymany 12 marca przez Ninja Van Courier, zamówił go 23 lutego, zajęło 17 dni, aby dotrzeć do mojego adresu (pochodzę z SABAH w Malezji). Ten telefon jest poza oczekiwaniami po tym, jak trzymam go w dłoni, wydaje mi się solidny i nie za ciężki, i ma niesamowite specyfikacje. Nie będę testował odporności ekranu na uderzenie, ani wiercił go tak, jak pokazano na youtubie, jak mi się wydaje obiecana specyfikacja 😆 Jeśli twoje obawy o dostawę, tak, możesz go namierzyć na aplikacje Banggood lub stronie internetowej. Będzie uaktualniać ponownie tę recenzję, jeśli masz problem na tym produkcie, jak widzę niewielu recenzentów, którzy są właścicielami tego gadżetu ma problem na sim kartę i pamięci sd, zapętlony ekran, jak również. Pełna gwiazdka dla Banggood dla usługi, oni zapewniają dodatkowe wtyczki wielofunkcyjne dla mnie. /Harap boleh pakai lama, /beli pen sebab nampak, telefon ni yang memang tahan lasak... /Sebarang soalan mengenai telefon ni boleh Roger Kat Ruangan komen 😁.

    Komentarze (16)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Telefon dotarł w odpowiednim czasie, przed naszą podróżą. Udało nam się połączyć z Metro PCS bez problemów. Kupiłem to dla mojej dziewczyny, która codziennie jeździ na rowerze, a jej pot zniszczył wiele innych telefonów. Działa dobrze jako telefon i połączenie z danymi jest dobre. Aparat przerósł oczekiwania i stworzył świetne zdjęcia! Jedynym problemem jest to, że ekran czasami staje się aktywny, gdy używa jako telefonu, a jej ucho czasami uruchamia połączenia lub wybiera inny numer. Ogólnie bardzo zadowolony z WP6

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Rugged smartphone Oukitel wp6 przybył dzisiaj, jest bardzo ciężki, ale wiedziałem, że waży, mój partner jest bardzo zadowolony. Nadal nie do końca go nastawiłem, powiedzmy, że na razie zawiera „przyjaźń" z nowym urządzeniem. Wystarczająco długi transport, trudne namierzenie i z dniami bez ruchu, ale wszystkie dotarły z Chin, przez Hong Kong, Luksemburg i w końcu wylądowały we Włoszech po 17 dniach od zamówienia!To było moje pierwsze zamówienie na stronie Banggood. Zamawiając na stronie Banggood był orientacyjny czas wysyłki 15-20 dni, Banggood mówił!Rad i ja na pewno wrócę do zakupów z tobą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Towary są tutaj bez problemu TQ jednorazówka ok wszystko najlepsze 👍 tylko mała powolna dostawa cokolwiek jest najlepsze 👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bezpiecznie przybyć do Sabah Malezji w ciągu 17 dni. Spróbuję przez kilka dni, potem dam pełną recenzję

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft53 462
    • Ft75 477
    • Ft56 607
    • Ft163 537
    • Ft116 362
    • Ft56 607
    • Ft37 737
    • Ft50 317
    • Ft34 592
    • Ft23 273
    • Ft103 782
    • Ft40 882
    • Ft91 202
    • Ft276 446
    • Ft39 309
    • Ft15 722
    • Ft103 782
    • Ft7 988