Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(410)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(410)
    • 5 Star(383)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2021

    Używam tego urządzenia jako routera i w APP Ubera jako kierowcy, bateria w pierwszych 30 dniach trzyma się dobrze w normalnym użytkowaniu. Naładowanie na 100%. W normalnym użytkowaniu wytrzymałam 4 dni bez ładowania, a co do systemu operacyjnego to dokładnie to, co pokazuje w tutorialach. Jest trochę ciężki i gruby, a do tego szybko się przyzwyczaiłam. Warto po prostu używać głównie do pracy pomaga bardzo. O dostawie tutaj w Brazylii najszybciej przybyło do kraju, i tak, zostałem oskarżony o cła.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Wszystko w porządku, przyszedł w czasie, wszystkie odpowiednie specyfikacje i dobre wyniki, dobrze spakowane. Jest trochę gruby i ciężki jak na mój gust, ale to prezent dla mojego ojca, który jest inżynierem i zawsze niszczy telefony w pracy, myślę, że będzie przydatny i odporny. Uwielbiał to. Polecam, naprawdę podobały mi się tapety z zamka i byłoby lepiej, gdybym miał to samo pudełko tapet. Ma niewielkie opóźnienie w manipulowaniu gestami, ale po aktualizacji do najnowszej wersji systemu wydaje się naprawione. Wszystko inne jest w porządku, jest idealne, muszę tylko sprawdzić autonomię tych 8000 mha.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Komórka ma dużą wagę i jest bardzo wytrzymała, jak mówi opis. Jakość obrazu jest dobra, główny aparat jest świetny, ale przednia kamera jest bardzo zła (nie 5mpx jest niższa). Posiada 50gb pamięci dostępne, jest w doskonałym opakowaniu. Nie FUNCION, zasilacz, musiałem kupić ładowarkę, ponieważ adapter nie działa. Fatalna obsługa paczek przybyła 30 dni po zakupie, ale nie dostałam numeru. Komórka była zafascynowana, doskonały telefon komórkowy, w Meksyku pracował tylko z Telcelem i AT&T. Ale to świetny telefon. Mam nadzieję, że rozwiążą niedogodności związane z dostawą paczek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Uwielbiam ten telefon. Skorzystałem z bonu 10% rabatu, więc to kradzież! Telefon jest taki funkcjonalny i trwały. Dziękuję bardzo za to! To naprawdę poważna sprawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    14 dni zajęło dostarczenie tego cudownego przedmiotu z OUKITEL. Bardzo reagujący i współpracujący przedstawiciel obsługi klienta. Mam nadzieję, że następnym razem będą mogli przyspieszyć ich dostawy za granicę. Dzięki Banggood... na pewno kupi więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 12 dni. Zásielkovňa kuriér

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Urządzenie wydaje się być bardzo dobre, trochę ciężkie, ale nic, co stanie na drodze, bardzo ładne i łatwe do ustawienia, nie testowałem w wodzie i spadałem, ale te urządzenia, jakkolwiek są twarde, Lepiej nie testować i starać się dbać o to, jakby nie było, zostawić na próbę w wypadku. Zajęło mi to trochę więcej miesiąca, byłem opodatkowany, ale i tak było warto, bardzo dobrze zapakowane, pudełko jest całkiem ładne całkiem inne, oceniający w porządku, standardowa brazylijska ładowarka. Naprawdę podoba mi się rozmiar urządzenia, który nie jest zbyt duży, myślałem, że jest, ale cieszę się, że nie jest. Polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Świetny smartfon, lubi dość bateria z dużą trwałością polecam, przybył z 28 dni roboczych bardzo szybko

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Ogólnie jest naprawdę dobry. Brakuje mi tylko tego, że kamera nie ma cech takich jak makro lub szerokokąt. Zwłaszcza, że brakuje mi makro zdjęcia. Mój siedmioletni telefon Huawei P7 Lite robi zdjęcia makro. Przy okazji, ma lepsze wifi niż ten. Paczka dotarła szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Zamówienie 26 września 2020, do widzenia z domem 5hb paź 2020... Zadzwoń do wszystkich ok.. Kup to dla pandy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft104 949
    • Ft251 584
    • Ft77 961
    • Ft68 965
    • Ft53 972
    • Ft73 763
    • Ft56 971
    • Ft59 969
    • Ft83 958
    • Ft23 986