Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(176)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/09/2020

    Jestem naprawdę zadowolony z tego urządzenia. Jest tani, wytrzymały, wytrzymały i dość szybki. Może nie jest to najszybszy telefon na ziemi, ale jest wystarczająco szybki. Przetrwał kilka kropli bez uszkodzeń. Ekran, mimo że rozdzielczość jest tylko HD, jest całkiem ładny. Jeśli szukasz 100$ twardego urządzenia jest to dobry wybór. Jednak jest dość ciężki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Solid and compat phone for hard knocks life, quick delivery too in 2weeks..... quality item for a qualify price!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    A telefon igazi strapa telefon. Kicsit vastag. Az akkumulátor erős. Wi-fi kapcsolat jó. Hang rendben.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Komórka jest dobra. Ale problem w tym, że w Peru łapie się wyraźnie i gryzie tylko w 4G Pozostałe przedsiębiorstwa to 2g

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Wygląda dobrej jakości, wysyłka była około 3 tygodni do Chile (bardzo szybko) Dobry sprzedawca, polecany

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    I don't understand why "WG" ... There's such a sticker on the phone and on the box. I hope EU version. :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    thanks..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    A telefon igazi strapa telefon. Kicsit vastag. Az akkumulátor erős. Wi-fi kapcsolat jó. Hang rendben.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Wielkie urządzenie przybyło w dobrym stanie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Podoba mi się telefon... całkiem nieźle... mieszka w Teksasie i podoba się kolor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft70 465
    • Ft38 979
    • Ft32 982
    • Ft26 985
    • Ft32 982
    • Ft71 964
    • Ft22 190
    • Ft80 960
    • Ft17 089
    • Ft104 949
    • Ft77 961
    • Ft251 584
    • Ft68 965
    • Ft53 972
    • Ft73 763
    • Ft41 978
    • Ft59 969
    • Ft2 366