Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/12/2020

    Telefon jest wytrzymały, kompaktowy i z pewnymi funkcjami, takimi jak poziom i pióro. Bardzo skierowany do żmudnych i przygodowych zadań. Obsługa i szybkość w odpływie produktów jest czynnikiem, który sprawi, że kupię tutaj.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Podoba mi się produkt, nie spodziewałem się tak wysokiej jakości za tak małą cenę, gratuluję czasu dostawy i przybyłem wcześniej niż się spodziewałem

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    muito bom

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Solidnie zbudowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Przyjedź trochę późno, ledwo w ciągu ostatniego dnia, ale jest naprawdę dobrze zapakowany!! Solidny telefon, ciężki w porównaniu z innymi telefonami mam!! Wygląda ostro!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Ponownie, bardzo dobrze zapakowane, kompletne, nie uderzane ani uszkodzone! Działa idealnie, trochę za późno. (oferowany 15-25 dni, przychodzi w 27, ale myślę, że jest na Święta) Wszystko jak w reklamie, bardzo szczęśliwe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Mam specjalną ofertę tego produktu i jest A W E S O M E! Standard usług jest bardzo tani i nie tak powolny: z Chin do Sardynii (Włochy) tylko dwa tygodnie! Dobrze spakowane, adres idealnie wstawiony. Nic do powiedzenia: po prostu BANG, Banggood! Ps: Wygrałeś VS Sunsky, w sumie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Otrzymany w bardzo dobrym stanie. Jeszcze go nie ustawiłem. To robi wrażenie, wygląda dobrze, czuje się dobrze. Chciałbym mieć więcej informacji na temat korzystania z telefonu. Nie ma przycisku do wyciszenia dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Niesamowite! Jestem pod wrażeniem i zadowolony z tego telefonu! Jeśli czytasz recenzje, bo jesteś zagrożony kupnem tego telefonu? Nie pożałujesz! Jest ciężki! Ale dobrze zbudowany! Jakość!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Otrzymałem dziś paczkę 23 lipca Wydaje się w porządku. Ładuje się teraz.. Niska bateria... ostatni dowód.i

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft41 589
    • Ft67 184
    • Ft76 782
    • Ft159 649
    • Ft86 380
    • Ft105 576
    • Ft70 383
    • Ft75 182
    • Ft47 987
    • Ft5 436