Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2022

    Towary przyjechały szybko jakość bardzo dobra podczas sprawdzania, a następnie zostawić recenzję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    /Przybyliśmy na miejsce! Zakupiony w dniu 11/24 12/22 przybył. Chiński producent jest niesamowity! Cospa jest najlepsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    ngamsoi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Jak na razie to moje ustalenia. Po miesiącu dodam więcej. Zaletą: * Nie reaguje na żadne lagi, lubię ruch płynności, gdy dotykasz poleceń * intuicyjny projekt i położenie przycisków *dźwięk nie ma basu, ale dobrze go słyszeć i wyraźnie Wady wady: *customization jest ograniczona specjalność na wyświetlaczu, nie jak telefony LG i samsung, że ma wiele do wyboru (może jeszcze nie wiem) * tak duży (ale jego ok dla dużej pojemności baterii)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Jest to prezent dla kogoś, kto złamał komórki na wiele niepodejrzewanych sposobów. Dostawa była trochę przed zapowiedzią, ale paczka została na niepewnym obszarze (to jest powód tylko dla czterech gwiazdek). To może być problem. Śledzenie informacji było jednak słuszne, aby zgłosić dostawę kilka chwil po skutecznym porodzie (co nastąpiło w nocy). Wygląda na dobrą konstrukcję w ładnym, przebadanym opakowaniu. Daje to więc wrażenie, że NIE został „wyrzucony" bez dokładnego badania wcześniej. Dobry punkt, zwiększenie w inny sposób złej reputacji niektórych produktów z Chin. To jest sposób, aby przejść! Muszę czekać na informacje zwrotne od zamierzonego użytkownika końcowego, ale jego (widomalna) solidność może ostatecznie pomóc przetrwać nieco dłużej niż średnia poprzednich komórek. Nie użyłem wyraźnie obsługi klienta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Myślę, że to jest dobre w tej cenie, choć waży. Kupiłem również inny rodzaj smartfona, ale myślę, że to wystarczy. Nie wiem, bo nie gram w gry. Zamówiłem go i dotarł w dwa tygodnie, więc nie sądzę, że to problem z wysyłką. Jaka jest siła po tym wszystkim?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    I am also very happy with the phone and the delivery. The phone works perfectly. The package also includes a charger and a silicone case for the phone. I can only recommend the seller and the phone to everyone!THX!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Uwielbiam to!!! Przyjechaliśmy szybciej niż się spodziewaliśmy z namierzeniem. Szczęśliwa osoba tutaj... Na pewno kupi więcej w przyszłości. Dzięki i Wesołych Świąt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Nieco ponad miesiąc przybył w idealnym stanie bez uszkodzeń. Wykonywałem telefony od godziny, Bardzo super, szybki, ładny obraz, do opanowania. Nie próbowałem wielu rzeczy, teraz się tego uczę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Bez wątpienia Banggood pasuje do jego imienia i żyje zgodnie z jego nazwą. Za 10 dni mam telefon z Hong Kongu do Kanady. Uwielbiam Banggood. To mój drugi telefon w Banggood. Co do telefonu, Spec jest dobry, ale pierwsze wrażenie, jakie na nim zobaczyłem, jest zbyt grube i ciężkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$299.99
    • US$114.99
    • US$29.99
    • US$129.99
    • US$99.99
    • US$219.00
    • US$139.99
    • US$249.00
    • US$164.99
    • US$109.99
    • US$159.99
    • US$94.99
    • US$289.99
    • US$249.00
    • US$249.00
    • US$329.00
    • US$349.99
    • US$139.99