Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(173)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(173)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/04/2022

    Przyszedł w idealnym stanie, testowałem go przez tydzień, nie miałem żadnych problemów, naładowałem go do 100% raz na całą noc, a akumulator ze średnim zużyciem trwa 5 dni. Spodziewałem się, że błysk będzie mocniejszy, ale w porównaniu do przeciętnych telefonów funkcja nocna na podczerwień jest świetna. Telefon jest duży, ale bardzo dobrze mieści się w dłoni. Dokonałem bardzo dobrego zakupu. Dzięki sprzedawcy i firmie kurierskiej.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Było bardzo dobrze zapakowane i nieuszkodzone. Gruba i ciężka, ale dobrze się czuje. Jakość wyświetlacza jest doskonała, a wydajność jest wystarczająca. Łatwy w konfiguracji. Duża bateria (po dwóch dniach z instalacją, organizacją i odkryciem, Jest to 85%). Brzmi absolutnie OK, ale tęsknię za waletem (to zrozumiałe i mogę bez niego żyć). /Dostawa była szybka. Uwielbiam to.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Mam produkt i to wszystko, co mówi, a teraz zrób testy i przekażę więcej informacji. Dla mnie nie przyszedł film ochrony ekranu, ponieważ inne zakupy twierdziły, że otrzymały, ale przyszedł uniwersalny adapter podróżny, który nawet uważam za fajny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    ok good phone tried today used for "cedok" food delivery from 10am to 9pm battery still got balance around 35-40% which is good actually because i used to online food delivery app + gps/waze navigation the whole day. delivery take quite some time late by 7-8 days as per seller expectation overall ok nicee

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Jestem młody człowiek, który przyszedł w dwa tygodnie polecam wszystko działa bez żadnych problemów postawiłem pięć na pięć

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    salam sejahtera. barang baru sampai dengan selamat dari luar negara. semua nampak ok belum cuba lagi. harap performance cantik seperti dalam iklan. terima kasih kepada penjual bungkus dengan baik dan penghantaran juga boleh dikatakan pantas dan tepat masa yang ditetapkan.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Sama aa cam dlm promosi. /Nie ma mowy. /Poczekaj. Berbaloi2 aaaa (ang.). Pak gedabak keras jitu berdaya saing di Alam fana ini.. Terbaik Bosku (ang.). Pierwszy zakup WP12 2nd kupić WP9 3rd kupić WP16

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Znakomity kolor, bateria bardzo ciężko wyczerpała się, brakuje barometru. Bardzo szybko, bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolony z tego narzędzia. Banggood jest znakomita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Bardzo lubię telefon, nawet jego ciężkie, ale warto, twardy i solidny, wyświetlacz jest dobry i gładki, zbyt długi, aby odebrać telefon z zagranicy, otrzymuję więcej niż 2 tygodnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Dzięki Bogu, że wszyscy są bezpieczni, martwiąc się o mnie dwa dni do hah, btww Wam tak bardzo!! ❤️❤️❤️

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$189.00
    • US$194.00
    • US$229.99
    • US$369.99
    • US$219.99
    • US$134.00
    • US$329.99
    • US$319.99
    • US$54.99
    • US$209.00
    • US$539.00
    • US$239.99
    • US$379.99
    • US$289.99
    • US$184.99
    • US$339.00
    • US$229.00
    • US$129.99