Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2021

    Jako fan dużych telefonów na baterie, miło jest posiadać ten największy telefon z baterii obecnie dostępny do zakupu. Rzeczywiście jest gruby, ale nadal można go trzymać i obsługiwać jedną ręką. Jego problem wagi, to dobre ćwiczenie dla mięśni rąk i rąk, a poza tym zapobiega to, że użytkownik spędza dużo czasu na swoim smartfonie, ze względu na jego wagę, położył go przed nadwyrężeniem mięśni rąk. Bardzo lubię duże telefony na baterie i dobrze mieć taki.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Dobry telefon. Duży rozmiar, dla porównania na pierwszym zdjęciu od lewej :zakupiony telefon, Blackviev BV9100 i zwykły smartfon. Wp15 jest najlepszy. Może dłużej trwa ladowanie, w porównaniu z bv9100, mogło być lepiej. Tutaj jest wolniejsze ładowanie, ale z taką bateria to normalne. Jedyny minus: przycisk zasilania, połączony z czytnikiem linii papilarnych. Mogło być oddzielone, dodatkowo przycisk ten śmiesznie chodzi ale to już kwestia przyzwyczajenia. Tak jest mega super !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Przyjeżdża szybko. Telefon jest bardzo duży, nie myślałem, że może być. Waga jest ciężka. Telefon jest szybki, jakość kamery w normie. Tylko ekran nie wygląda na zbyt dobrze chroniony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Ten telefon jest świetny naładowania pracy pracuje dla mnie cały tydzień. Ten telefon jest trochę ciężki, ale ogólnie dobrze działa. To działa pod wodą może wideo i obrazu, jak również. Podoba mi się i polecam wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Dziękuję wszystkim zespołowi za to, że mój telefon jest bardzo dobrze, dzięki za słuchawki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Produkt wygląda w porządku. Dokładne opakowanie Zacznę go testować zgodnie z możliwościami podanymi przez sprzedawcę. Moim zdaniem jedynym minusem jest brak szczegółowego podręcznika wyjaśniającego. Jeden z dostępnych mówi mało i nic Mam nadzieję, że ten podłączony do telefonu sieciowego jest lepszy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Bardzo się cieszę, że Cell gratuluje wszystkim pracownikom i firmie dziękuję

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Thanks you seller ur awesome and thanks delivery service item received in good condition tested with Yes5G superb speed

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Dostarczone zabezpieczone i kompletne. Zamówiony 5 grudnia, a dostarczony 11 grudnia. To mój drugi telefon z tej samej marki Oukitel. Jest większy niż mój pierwszy telefon, który jest Oukitel WP6. Zdecydowanie polecam ten telefon moim znajomym i krewnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    goooddddddddd Oder 21 desember 31 desember dah sampai fon ni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$229.00
    • US$199.99
    • US$159.99
    • US$339.00
    • US$129.99
    • US$109.99
    • US$94.99
    • US$99.99
    • US$359.00
    • US$124.99