Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(216)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(216)
    • 5 Star(187)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2021

    Jako fan dużych telefonów na baterie, miło jest posiadać ten największy telefon z baterii obecnie dostępny do zakupu. Rzeczywiście jest gruby, ale nadal można go trzymać i obsługiwać jedną ręką. Jego problem wagi, to dobre ćwiczenie dla mięśni rąk i rąk, a poza tym zapobiega to, że użytkownik spędza dużo czasu na swoim smartfonie, ze względu na jego wagę, położył go przed nadwyrężeniem mięśni rąk. Bardzo lubię duże telefony na baterie i dobrze mieć taki.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Po prostu podsumuj to „mój skarb"! Potwór bliski, jakiego kiedykolwiek widziano. Dotarła do 90% naładowana bateriami. Bardzo ciężki, stworzony dla człowieka, dla mężczyzny. Wszedł w zakres dozoru celnego i uiszczał opłatę za stronę poczty. Trochę to trwało, bo Brazylijska Poczta jest okropna. Przyleciał szybko z Chin samolotem, ale ty płaczesz. Spektakularna komórka, następny zakup będzie z części zamiennych, takich jak wyświetlacz i tusza. Akcesoria, które już kupiłem. Teraz to jest test na twoje zdolności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Dobry telefon. Duży rozmiar, dla porównania na pierwszym zdjęciu od lewej :zakupiony telefon, Blackviev BV9100 i zwykły smartfon. Wp15 jest najlepszy. Może dłużej trwa ladowanie, w porównaniu z bv9100, mogło być lepiej. Tutaj jest wolniejsze ładowanie, ale z taką bateria to normalne. Jedyny minus: przycisk zasilania, połączony z czytnikiem linii papilarnych. Mogło być oddzielone, dodatkowo przycisk ten śmiesznie chodzi ale to już kwestia przyzwyczajenia. Tak jest mega super !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Ten telefon jest świetny naładowania pracy pracuje dla mnie cały tydzień. Ten telefon jest trochę ciężki, ale ogólnie dobrze działa. To działa pod wodą może wideo i obrazu, jak również. Podoba mi się i polecam wszystkim.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Przyjeżdża szybko. Telefon jest bardzo duży, nie myślałem, że może być. Waga jest ciężka. Telefon jest szybki, jakość kamery w normie. Tylko ekran nie wygląda na zbyt dobrze chroniony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Produkt wygląda w porządku. Dokładne opakowanie Zacznę go testować zgodnie z możliwościami podanymi przez sprzedawcę. Moim zdaniem jedynym minusem jest brak szczegółowego podręcznika wyjaśniającego. Jeden z dostępnych mówi mało i nic Mam nadzieję, że ten podłączony do telefonu sieciowego jest lepszy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Dziękuję wszystkim zespołowi za to, że mój telefon jest bardzo dobrze, dzięki za słuchawki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Bardzo się cieszę, że Cell gratuluje wszystkim pracownikom i firmie dziękuję

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Produkt otrzymany! znakomita jakość! Pomimo uiszczenia opłaty celnej nadal równoważy koszt zasiłku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Ten telefon to nie tęcza, to naprawdę męski telefon. Jestem pod wrażeniem, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$104.99
    • US$539.00
    • US$142.99
    • US$229.00
    • US$349.99
    • US$239.99
    • US$99.99
    • US$369.99
    • US$19.62