Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2022

    Grube, grube, grube, grube... Cokolwiek pójdzie źle, nie kupujesz tego. Nie często zdarza się, że dziecko z wielkim grubym bykiem. Wiesz, myślę, że ludzie po prostu tam siedzą. Świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    very good product I like it

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Zamówiłem to dla kogoś innego, kto jest szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    η αποστολή έφθασε σε χρόνο ρεκόρ.8 ημέρες..σε άψογη κατάσταση είμαι φανατικός πελάτης τού banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    i am using last 3 months very nice good thing is signal strength good compare to other mobiles only camera quality is normal thank you ... i like to buy one more i check for purchase but now price higher 😂😂😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Wspania3e produkcje!! Szybcy okręcie! Jedynym problemem było to, że pudełko było już otwarte! Chyba, że i był idealny zakup!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Aparelho chegou conforme a descrição em perfeito estado de novo, foi um pedido de parente a compra .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    quiero devolver mi teléfono , como lo hago ?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Doskonały telefon, pracuję na O2 Sim, odbieram sygnał 4G. Mnóstwo miejsca do przechowywania zdjęć i filmów. Miło, że czujesz się w dłoni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$329.99
    • US$329.00
    • US$269.99
    • US$219.00
    • US$204.99
    • US$199.99
    • US$127.99
    • US$245.99
    • US$539.00